Pokazuje rezultate 1 do 50 od 159

Tema: Poklon za učiteljicu na kraju 4.OŠ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi nismo ni cvijeće
    niti to itko u našoj školi radi
    jedino na kraju 4. razreda kad se djeca opraštaju od svoje razredne učiteljice, što mi je logično
    ovo na kraju svakog razreda, iskreno ne razumijem čemu?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    mi nismo ni cvijeće
    jedino na kraju 4. razreda kad se djeca opraštaju od svoje razredne učiteljice, što mi je logično
    X
    Kod nas to stvarno nije običaj.
    Jedino što bi mogla eventualno razumjeti je neka sitnica za rođendan, ali stvarno sitnica za 100-150 kn.
    Ovo pokloni za Božić, ti neki iznosi od 1000,00 kn sveukupno...zavrtilo mi se u glavi.
    Ja sam za našu grupu dala prijedlog neke stručne knjige ili bona u boljoj knjižari, zasada nemam povratnu informaciju.
    Ali nekako vidim da mi ideja neće proći i da će prije biti neke naušnice nego knjiga, al ajde dobro.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    mi nismo ni cvijeće
    Tako je isto bilo kod nas...

Kupovali smo poklon učiteljici na kraju 4. razreda (neka zlatnina + cvijeće) i razrednici na kraju 8. razreda (više nemam pojma kaj).

Sad na kraju srednje škole nitko ništa ne skuplja za poklon razrednici jer kao imala ih je samo zadnju godinu jer im je razrednik umirovljen godinu prije... Ja ću po djetetu ipak
    ženi poslati bombonjeru i kavicu, čisto mali znak pažnje... Za tako nešto neću propasti, a njoj stvarno nije bilo lako jer je razrednica dva razreda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •