Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 115 od 115

Tema: Forumska rodinska maminska hitna pomoćna patrola

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Koksy, možda ti je riskantno jednu ludu babu, al ako nas više dođe, možda nas bude htjela da prošetamo bebu, a ona da se sabere. Onako, imale bismo više kontrole jedna na drugu; jedna ne bi dala smoki, druga ne bi dala po dupetu, treća ne bi dala da se psuje, i eto ti odgoja za deset. In

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    no za čašicu dvije na klupi u parku se možemo dogovoriti
    čašicu dvije razgovora, jelte, sam mislila
    ajme, evo plačem od smijeha
    inače, ne pijem, da se razumijemo
    ni placentovinu

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tko onda dolazi u srijedu (i napišite je biste radije ujutro ili popodne ili vam je svejedno).
    1.Ifi
    2.Nena
    3.
    4.
    5.
    Šta je ovo? Nema me dan na temi, a svi junaci mukom umukoše. I onda sam ja rezervirana i oprezna?

Aaaaa, samo puste priče, a ifi je već s djecom bila kod menee, i opet će, jel' tako?

Djela, djela se traže, ništa od naklapanja na forumu.

Šta je s tom kavom? Već sam odgodila kupovinu u Konzumu za sutra ujutro da mogu na tu kavu, kad tamo, nijednog imena.

piplica, ono mi je baš tužno što si napisala da nitko iz škole, osim vas, nije htio primiti djecu na smještaj na par dana, pa ne bi da su narkomani ili kakvi kriminalci.
    Nekako se tješim da je to možda jer su im stanovi mali, prenapučeni, pa ih nemaju kamo smjestiti, no ipak...nije tako kod svih.
    Meni je ta razmjena kod smještaja tako nešto normalno i prirodno da mi je uopće teško shvatiti zašto je to ljudima odbojno.
    Prakticira se to često kad neke katoličke župe organiziraju putovanja,
    ili kod mladih koji se, uz ostalo, bave permakulturom (to mi je super) , idu na te susrete, u gradove i kampove i na taj način proputuju pola svijeta. Plate put, a smještaj razmjenjuju.
    Kad moja djeca porastu, poticat ću ih u tom smjeru.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

SikaPika bi cugala na klupici u parkiću (i ja bih!), al ne placentovinu, nego Radler ili nešto home-made; imam ja liker od mirte, pa kad mi SikaPika dođe u Zg da se pošteno zapijemo (čuvam ga za tebe, pa kad dođeš, da pokažeš kako si to spremna popit!) Obavezno se javi, ima dobra klupica kod Psihijatrijske bolnice, tu kod nas u parku (pa da se i testiram usput, ako mi ne vjeruješ da je dobra potvrda, sunce ti!).

Nena-Jabuka i ja smo počele stvarati selo od Zagreba, istina je! Ajmo seljanke, na kahvu!

Jel ima ikoje da sutra može doći, ili da odgodimo za drugu srijedu?

Alo?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dobra ideja, samo ste mi svi dak+leko, osim ako ima forumaša iz Zadra, voljni za tako nešto. Ja sam pola mjeseca potpuno sama s djecom, a nemam bake u istom gradu, pa bude veselo, pogotovo ako moram preglede obavljati, ali eto rado bi uz svoje nekome ja pričuvala dijete ako mora nešto obaviti, nakon brojke tir, svejedno ti je da li čuvaš troje ili petero djece, ludnica je s bilo kojim brojem, ali i bude veselo, djeca uživaju.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

SikaPika bi cugala na klupici u parkiću (i ja bih!), al ne placentovinu, nego Radler ili nešto home-made; imam ja liker od mirte, pa kad mi SikaPika dođe u Zg da se pošteno zapijemo (čuvam ga za tebe, pa kad dođeš, da pokažeš kako si to spremna popit!) Obavezno se javi, ima dobra klupica kod Psihijatrijske bolnice, tu kod nas u parku (pa da se i testiram usput, ako mi ne vjeruješ da je dobra potvrda, sunce ti!).
    smijem se naglas, a pola pet je i čeka me još pisanja

nisam u Zg bila godinama, ali go-di-na-ma
    i kad dođem, javim ti se svakako

ajme žene, dajte se nađite
    ili vam možda nije vrijeme za klupice
    ovdje kod nas je prilično hladno, mokro i onako, baš nekako nije za ta vanjska druženja

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U što se ovo pretvorilo, forumska alko patrola?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa gle kakvo je vrijeme, nije bas za bit vani

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja se prijavljujem za volontiranje i druženje! Zagreb - zapad (Kvatrić i okolica).

Meni je davno pala na pamet slična ideja: prije puno odina dok mi je mama bila u bolnici u Njemačkoj, tamo su se motale neke tete sa šilter kapama iste boje. Ispalo je a da su to članovi neke volonterske udruge (svi prethodno provjereni) koji će ti po potrebi odnijeti pismo na poštu, otići zaliti cvijeće ili nahraniti kućnog ljubimca dok je gazda u bolnici. Jako zgodno.

Veći dio svog dosadašnjeg majčinstva bila sam napregnjuta 120% i više i jako dobro znam cijeniti svaku malu pomoć koju se može dobiti, koja možda i nije velika onom e tko je daje ali meni čini razliku od nepodnošljivog do podnošljivog.

Palo mi je na pamet (možda je glupo) da si napravimo bedževe sa oznakom "Rodina forumašica" da se znamo prepoznati u parku i sl. Ne bi me čudilo da svakodnevno prolazim pokraj nekih forumašica s kojima često čavrljam na forumu a u životu nemam pojma tko su.

Dakle, ako netko treba ruku, dvije za izbalansirati klinca i špeceraj na placu, tu sam

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se prijavljujem za volontiranje i druženje! Zagreb - zapad (Kvatrić i okolica).

ak je Kvatrić Zagreb - Zapad, onda sam ja u najužem centru grada

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ak je Kvatrić Zagreb - Zapad, onda sam ja u najužem centru grada

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

he he, samo vam još bedževi fale pa da vas krenu zaobilizaiti mame sa smokijima i linima
    i upirati prste u vas
    ono, gle Jehovinih svjedoka, ups, to su alko mame iz Rode

ajme, valjda me neće netko opomenuti, zezam se

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sikapika PPPPPPPPPP

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jako dobra inicijativa! Svesrdno podržvam i rado uskačem, družim se i sve ostalo!
    Trenutno u VG, ali nije mi neki strašni problem doći bilo gdje u zgbu.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

podižem
    gdje je zapelo?

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove