Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Ružan početak puberteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Jako mi se sviđa sve što ste napisale curke ...sad to SAMO trebati primjeniti u praksi.

Umjesto urlanja sjeti se gite i vertex...
    xx

moj 11-godišnjak je (za sad) sto put manji mrgud od trininog, odličan je u školi, nema šanse da se pojavi u školi nepročitane lektire, al ju zato čita zadnji dan. odnosno bolje reć, noć. i tako.
    ono što me izluđuje je ponašanje prema sestri. koja isto nije anđeo. al neki dan sam mu rekla, daj molim te zamisli kako bi tebi bilo da te netko, i to ne bilo tko, nego netko u koga gledaš ko u boga, 24/7 govori da si glup i dosadan, lupa ti vrata ispred nosa i urla na tebe.
    pa je malo stao i zamislio se. bilo mu krivo.
    al s naglaskom na - malo.
    onda ova njega lupa, jer mu verbalno, naravno, nije dorasla. i tako. bliski istok.

i još nešto sam kod sebe primijetila.
    a to je da stvarno ne podnosim te mrgude.
    to mom karakteru jednostavno ne paše.
    deri se, plači, zahtjevaj, pregovaraj, prigovaraj, buni se, - bilo što. al kad ga vidim na kauču smrknutog pite boga radi čega, bez volje (s time da to nije ovako često kako piše trina), bez ikakve mogućnosti razgovora, automatski mi u želucu nervoza.
    ne mogu to. nervira me.
    a ako bude toga i više, a postoje sve pretpostavke da bi moglo biti, moram naći neko rješenje.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i još nešto sam kod sebe primijetila.
    a to je da stvarno ne podnosim te mrgude.
    to mom karakteru jednostavno ne paše.
    deri se, plači, zahtjevaj, pregovaraj, prigovaraj, buni se, - bilo što. al kad ga vidim na kauču smrknutog pite boga radi čega, bez volje (s time da to nije ovako često kako piše trina), bez ikakve mogućnosti razgovora, automatski mi u želucu nervoza.
    ne mogu to. nervira me.
    a ako bude toga i više, a postoje sve pretpostavke da bi moglo biti, moram naći neko rješenje.
    Joooj da, ja isto ovako... Najbolje je bilo kad sam jednom došla po nejga u školu i veli učiteljica kak je zbog nečeg plakao i kak je cijeli dan bio mrgud. I ja ga pitam zakaj je plakao a on će meni "Neeeeeeeeeee, nisam plakao, nije istina", sav se izbečio. A onda sam ga pitala zakaj je bio mrgud "A, to jesam, to je istina" I kaj da mu velim?

Ja baš volim biti s njima, ići svuda družiti se, ali kad se sjetim njega namrgođenog i zanovjetavog, jaooo...
    Pa kad krene, kupi mi ovo, kupi mi ono, pa bili neadvno u Areni, dogovorili se kaj će dobiti, dobio, pa naknadno vidio nekakav sladoled u kuglicama, pa oće tooooooo, pa otišli na drugu stranu na bus, pa kad je skužio da ne bu dobio, faca za ubit se, plač i izjava "Ti si kriva kaj sam ja sad gladan"...I ne posustaje, kao pijavica je, jao meni što mene još čeka

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ova tema mi je sjela ko melem na ranu

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E, da, i moj stalno maltretira brata. Ovaj je manji, slabiji, sporiji, ali je skužio da se bolje dere, pa igra na tu kartu, uglavnom urlači non-stop. A ima neku frekvenciju glasa koja para uši.
    Pre-stra-šno.

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nema šanse da se pojavi u školi nepročitane lektire, al ju zato čita zadnji dan. odnosno bolje reć, noć.
    .
    Na koga li je...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •