-
koliko smo mi problema imale sa zubicima i sve zbog jedne stomatologinje koja je imala strasan pristup mom djetetu prvi put. od tada na sam spomen stomatologa- plac, suze, totalno nekontrolirano ponasanje. a preporuku sam procitala na internetu i uzasno se opekla.
onda smo isli tko malim koracima; pranje, vodica za ispiranje, sve one igrackice tipa pjescani sat ili ona plava tekucina koja oboji naslage, a ja sam trazila, surfala, zvala- bila sam pravi detektiv 
ne mogu vjerovati da je tako tesko naci dobrog stomatologa koji zna raditi s djecom, ali nasli smo ga tj. nju. prvi put smo dosli samo na upoznavanje, igrali se, nikakvi pregledi. drugi smo put dosli na premazivanje zubica florom. tada je vidjela da su svi trajni zubi zdravi. sad za 15-ak dana opet idemo na premazivanje. moje dijete vam vise nema nikakve traume. sama sebi stavlja one instrumente usta, usisava, sprica, napravi kaos tamo 
ja sam prezadovoljna, ali ne zelim napisati javno gdje idemo jer se opet moze vrlo lako dogoditi da vasem djetetu nas stomatolog ne odgovara.
ako vas zanima radi privatno i preko HZZO, u zagrebu u centru, a ime mogu dati na pm.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma