Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Kako odgovarate na neprimjerene ulete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pih! u bivšoj firmi sam radila s 50 muških u pogonu. to su bila vremena :nostalgičnaplitkaplavusa:

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pih! u bivšoj firmi sam radila s 50 muških u pogonu. to su bila vremena :nostalgičnaplitkaplavusa:

Citiraj Laura29 prvotno napisa
    Tema me podsjetila na vrlo zanimljiv ulet (bila sam, jelte, nešto mlađa). Hodam ulicom, a kad ono iza mene dobacuje i trubi djelatnik Čistoće na svom biciklu (onom koji na prednjoj strani ima onu kantu u koju ide smeće i pribor za čišćenje). Prolazi on pokraj mene, dobacuje mi neke svoje fore, ja se smijuljim, on okreće glavu za mnom i dalje se osmjehuje i pokušava zavesti svojim osmijehom, a kad ono najednom treesss - zabio se svojim prometalom u auto koji je stao na semaforu.
    Deblji kraj izvuklo je njegovo prometalo koje nakon sudara više nije bilo baš u voznom stanju, ali, srećom, mom udvaraču nije bilo ništa.

Danas kad mi netko uleti nekom spikom, samo se nasmijem i nastavim dalje svojim putom

joj sad me sjeti na moju dogodovštinu! jednom smo frendica i ja čekale tramvaj a preko puta nas je bio semafor.
    Dok smo čekale, skuži ona da joj je otvoren šlic i da ne ide gore. I vuče ona, vučem ja.. Ja se približim njenim hlačama da vidim bolje što je zaglavilo a preko puta sa semafora iz auta se čuje: Tooooo mala! ajde sad ju zgrabi za cicuuuu! ajde maaaceeee!
    i do jednom BUUUUUM! blejeći u nas dve frajer se zabio u auto ispred! da stvar bude bolja, iz tog auta izlazi frajer veličine omanjeg medvjeda i dere se: sad će tebe ova maca zgrabit za ......

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku

joj sad me sjeti na moju dogodovštinu! jednom smo frendica i ja čekale tramvaj a preko puta nas je bio semafor.
    Dok smo čekale, skuži ona da joj je otvoren šlic i da ne ide gore. I vuče ona, vučem ja.. Ja se približim njenim hlačama da vidim bolje što je zaglavilo a preko puta sa semafora iz auta se čuje: Tooooo mala! ajde sad ju zgrabi za cicuuuu! ajde maaaceeee!
    i do jednom BUUUUUM! blejeći u nas dve frajer se zabio u auto ispred! da stvar bude bolja, iz tog auta izlazi frajer veličine omanjeg medvjeda i dere se: sad će tebe ova maca zgrabit za ......
    Hahahahaha!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku

Ideeeeeš!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku

ako mi treba dizanje ega, do posla idem putem koji vodi pored, pazi sad - zatvora.
    tu si siguran, kako god okreneš, da nećeš proći nezamijećeno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

ako mi treba dizanje ega, do posla idem putem koji vodi pored, pazi sad - zatvora.
    tu si siguran, kako god okreneš, da nećeš proći nezamijećeno

dobar!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •