Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Da li nose naočale za sunce?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ti u svemu tome vidim prvo ozljedu. Naočele/dijete/trčanje/staklo/oko...nema šanse. Osim toga ja sam uvjerena da to nije dobro za djecu a pedijatri mogu govoriti što hoće. Isto kao što sam uvjerena da kreme za sunčanje ne valjaju, ja je mažem bebi da ne izgori ali nisam sigurna da li je veća šteta od sunca ili od te kreme. Ali to je sad za drugu temu
    Prema toj logici ni djeca koja imaju poteškoća s vidom ne bi trebala nositi naočale. Moj stariji sin nosi dioptrijske naočale od treće godine, obojica nose sunčane negdje od druge i do sada smo imali ravno jednu odzljedu uzrokovanu nauočalama (dioptrijskim!; ove sunčane su mekanih okvira).

Mogu ja misliti što hoću o naočalama, no moji klinci ne vide na suncu - ne mogu otvoriti oči, suze im. Ne pomažu ni šilterice (zapravo uvijek nose i naočale i šilterice). Da im ne trebaju, vjerojatno ih ne bih silila da ih nose, no njima zaista trebaju. na meni je samo da u tom slučaju odaberem što kvalitetnije/sigurnije što mogu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Prema toj logici ni djeca koja imaju poteškoća s vidom ne bi trebala nositi naočale. Moj stariji sin nosi dioptrijske naočale od treće godine, obojica nose sunčane negdje od druge i do sada smo imali ravno jednu odzljedu uzrokovanu nauočalama (dioptrijskim!; ove sunčane su mekanih okvira).

Mogu ja misliti što hoću o naočalama, no moji klinci ne vide na suncu - ne mogu otvoriti oči, suze im. Ne pomažu ni šilterice (zapravo uvijek nose i naočale i šilterice). Da im ne trebaju, vjerojatno ih ne bih silila da ih nose, no njima zaista trebaju. na meni je samo da u tom slučaju odaberem što kvalitetnije/sigurnije što mogu.

Kad se mora, mora se. Dioptrijske naočale su skroz nešto drugo, zdravstveno pomagalo.

Škilje jer nisu naviknuti na dnevno sunce. kao što rekoh, to je moje mišljenje i ja mojima nedam da ih nose.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •