Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: majka sebičnjak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    emsa, meni je to ona spika koju brijemo mi roditelji malo starije djece: good cop, bad cop.
    tata je zabavan, mama vjestica koja nesto brani i gundja i nije fer da s tatom uziva u zajebanciji, a mama je ta koja zajebanciju kvari. npr.
    kužim, samo što bakama (i djedovima, naravno) dozvoljavam tu privilegiju, ocu ni pod razno.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    kužim, samo što bakama (i djedovima, naravno) dozvoljavam tu privilegiju, ocu ni pod razno.

mozda baka ima nutellu i smokice

meni, recimo, nije fer sto mi kcer voli jednog didu vise no drugog i bake samo zato jer se on s njom ponasa ko da je i on 6 god. ko i ona.
    kad je imala 4, ponasao se ko da ima 4.
    ako prezivimo do punoljetstva, na konju smo.
    no on je po meni bio neodgovoran i nije se ponasao zrelo sto je dovelo mene x puta do toga da pozelim pomjesati normabel s rakijom, no normabela imala nisam.
    on je izbacio sva slova iz rijeci odgoj, on nije znao reci ne, on joj je sve dopustio i kad bi se vracala doma, u ruke sam dobila cudoviste koje je trebalo preodgajati i zahvaljivati svemiru sto je ziva (voznja bez AS, kacige, voznja offroad na biciklu, nizbrdo, bez kacige, a tek je provozala bez pomocnih) uz to, ispravljati njegove greske jer bi joj, ruku na srce, lagao. njegov moto je bilo smiriti problem sada, rjesavat ce se kasnije, pa bi: mama mogu gledat crtice kad dodjemo doma? ne, ne mozes, kasno je. tantrum. on: ma mozes, mozes. ja: ne, ne moze, rekla sam. on: ma ja to samo tako kazem da se sada smiri.

i dijete njega najvise voli iako je on taj koji ju je najvise puta razocarao bas takvim spikama i lazima.
    drugi od nje zahtjevaju odredjeno ponasanje primjereno njenoj dobi i njihovim granicama. oni nisu zabavni. nisu ni mama ni tata. ne ko taj dida.

tako da ja kuzim i taj "strah".
    kod mene se ne radi o strahu, samo o pistoffu jer ispravljam krive drine, al znam da su ostali bake i dida, povrjedjeni i ne smatraju to pravednim. a bome ni zrelim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •