Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A moguće da je bilo tako. Teško je da on tako nešto bazno nije znao, a još teže da je kao opći gin znao nešto o čemu nitko od nas nije ništa čuo
    Na papiru osim folikularne i lutealne faze piše i "sredina ciklusa", i to je taj ref. int. što sam navela (5,8-21) jer kontam po progesteronu 7 dana poslije i tadašnjim cca 30-dnevnim ciklusima da to jest bila sredina ciklusa.
    Vjerujem da bi svaki MPO gin to znao kontekstualizirati, ali ono...kad bi svom došla da mi objasni neke nalaze napravljene na krivi dan prije n godina...teško.
    Hvala svejedno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    AVjerujem da bi svaki MPO gin to znao kontekstualizirati, ali ono...kad bi svom došla da mi objasni neke nalaze napravljene na krivi dan prije n godina...teško.
    Hvala svejedno.
    Nadam se da s ovim "svom" misliš na svog socijalnog ili privatnog ginića, ne na MPO. MPO bi ti, ako ništa, trebao moć nešto umirujuće i suvislo reći, ako ništa - to vam nije relevantno. Ako ne može, a nije nekomunikativni tip od "za bilo kakva pitanja, morate završit medicinu", nije dobro.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da s ovim "svom" misliš na svog socijalnog ili privatnog ginića, ne na MPO. MPO bi ti, ako ništa, trebao moć nešto umirujuće i suvislo reći, ako ništa - to vam nije relevantno. Ako ne može, a nije nekomunikativni tip od "za bilo kakva pitanja, morate završit medicinu", nije dobro.
    Haha, ma nisam mislila da ne bi znao, nego teško da bi bio sklon raspravama o prahistorijskim nalazima...no, da ne idemo više u off, očito nikad neću doznati što je bilo s mojom hormonalnom slikom ljeta gospodnjega 2006.
    Posljednje uređivanje od Argente : 25.05.2012. at 17:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •