Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Džeparac za jednodnevni izlet prvašića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moram priznati da mi se nimalo ne sviđa ideja o prvašićima koji na izletu troše novce kako im padne na pamet, niti mi je jasan smisao. Ako se ide negdje gdje se računa da bi se mogao pojesti sladoled, moglo bi se skupiti unaprijed novce od roditelja i kupiti svima jednako. Prvašić sa novcima u džepu na školskom izletu mi zvuči kao potencijalni izvor mnogobrojnih problema.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati da mi se nimalo ne sviđa ideja o prvašićima koji na izletu troše novce kako im padne na pamet, niti mi je jasan smisao. Ako se ide negdje gdje se računa da bi se mogao pojesti sladoled, moglo bi se skupiti unaprijed novce od roditelja i kupiti svima jednako. Prvašić sa novcima u džepu na školskom izletu mi zvuči kao potencijalni izvor mnogobrojnih problema.
    Pa nema 2000 kn, ima 10 do max 50 kn (prema procjeni roditelja).
    Posljednje uređivanje od Anemona : 28.05.2012. at 13:15

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se.

Kod nas postoje dvije razredne blagajne, jednu ima učiteljica, a drugu poslijepodnevna odgojiteljica (blagajne, naravno, pune roditelji početkom školske godine i po potrebi kasnije). Iz tih se blagajni na izletima kupuju sladoledi i sve ostalo što je djeci potrebno upravo zato da ne bi došlo do situacije da neka djeca imaju više, neka manje, a neka ništa. Prije svakog izleta dobijemo obavijest što trebamo dati djeci (npr. ponekad užinu nose iz škole, ponekad je potrebna od kuće) i uvijek je naglašeno da djeci ne dajemo novac.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Naši idu na izlet u ponedjeljak. Rečeno nam je da im damo 10 kn za sladoled, a ja ću mu dati 20 za slučaj da neko dijete zaboravi. Sviđa mi se ta vaša ideja pa je kopiram. Inače bi mu dala samo 10, kao što nam je i rečeno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Možda nije rečeno dovoljno jasno u mom prvom postu, ali kod odlaska u Maksimir nisu postojale nikakve upute oko nošenja novca-pa je polovica razreda ponijela novac za džeparac, a druga ne. Niti za izlet u ponedjeljak ne stoji ništa o potencijalnom džeparcu (iak osmo dobili upute oko opremanja za izlet). No, da se ne ponovi situacija od zadnji put poslat ću s curkom 20kn, nek joj se nađe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •