-
moja curica definitivno ima strašne grceve, ali to nisu kolike, ona se tolik muci pustiti vjetric. bas se vidi da se sva grci u pokušaju da pusti vjetric.
masaže malo pomazu,ali to samo kada je trbuh mekan, i to je rijetko kada ima grceve, inace je tvrd ko kamen. tako da mi je ruka cijelo vrijeme na trbuscicu i cekam tren kada je mekan da joj ga izmasiram. nošenje na ruci potrbuške malo pomaže, ali ne puno.
u potpunosti sam ocajna....
ona tako hlapljivo guta, a LD je jak samo na kratko, i ne želi izvaditi cicu iz usta,a kada je pokusam osloboditi cicu doslovno ne mogu koliko jako vuce. i nakon takvog dojenja ona se naguta zraka.
koristimo biogaiu vec duze vrijeme, patronažna je mislila da su kolike ali ona ih nema. samo smo svejedno nastavile sa tim. jer one pomažu? iskljucivo dojimo
još nisam nabavila kim, ali moram nesto uciniti ona ne spava duže od pola sata u komadu, zbog boli. i bas je jako umorna
ima li netko nekakav savjet? pedijatrica nam je spomenula neki sirup za te vjetrove, ali ako postoji ista drugo ja bih rado probala
molim vas za pomoc, ona je tako sirota, a i ja skup s njom jer joj ne mogu pomoci kako treba
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma