-
Inda_os x, od riječi do riječi. Moja svekrva MMu predbacuje ovako: " Slučajno je ostala trudna nešto prije njegovog 7. rođendana 3. put i MORALA je pobaciti zato da njemu može priuštiti maturalno odijelo?!?!?!" 11 godina iza toga koje je koštalo cca 1000kn a napominjem da su oduvijek viši srednji stalež a ona je na rukovodećem mjestu..
Najlakše je zrcaliti svoje neuspjehe, ambicije komplekse etc na djecu i nažalost ljudi to uistinu rade..MM je eto uz činjenicu koju mu je majka iznijela kad joj je obznanio da čekamo 3. , oduvijek znao da se ona derala na sav glas kad je ostala u 2. stanju s njim, slučajno, nakon 3 godine braka, da se zbog njega u trudnoći zdebljala 30 kg i još niz predivnih detalja i on kao stabilna i izgrađena osoba vrlo dobro kanalizira sve te njene eskapade i ne čini mi se da je ikad imao problema s tim. Naučiš se živjeti sa svime. Ono što on ponavlja-ona je jadna ali voli me, volim ja nju, njene tupaste izjave nemaju veze s ljubavlju, ona ne zna bolje.
Eto, zato smatram da ova priča o 3. djetetu ima veze isključivo sa ljubavlju i da je i ovo 3. dijete plod zaista pregoleme ljubavi. Očigledno da ima sreću da su mu roditelji hrabri ljudi koji će za svoje dijete, ako ustreba , gaziti preko svih moralnih i inih dvojbi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma