sejla, još malo, sretno!!!!!!!!! i Bbella sitno broji, cure~~~~~~~~~~~~~~
sejla, još malo, sretno!!!!!!!!! i Bbella sitno broji, cure~~~~~~~~~~~~~~
Hvala draga mare! Da, negdje sljedeći tjedan![]()
![]()
Samo čekamo vijesti o točnom terminu!!!
Bluebella, i ti si se požurila, hihiSretno s pikanjem i pripremama, da sve bude kako treba!!!
MajaPOP, čekamo lijepe vijesti, sretno!!!!!!!
Sejla možda se i sretnemo negdje u Pragu
MajaPOP![]()
Ovaj mjesec je navijački, a mi navijamo za Sejlu i Bluebellu da se vrate sa svojim mrvicama
Sretno!!!!
Blubella sretan put,odličan provod i najljepši mogući ishod..od srca
Super Bluebella ! Uživajte u prekrasnom gradu i vrati nam se trudna![]()
hvala vam cure
nadam se da ćemo uživati i da ću se vratiti trudna pa budemo zajedno proslavili![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Bluebella : 04.06.2012. at 13:11
Sretno svim putnicama i da nam se vrate sretne i trudne!Evo ja danas dobila opet odbijenicu od hzzo za Prag.Tako da sad opet moram u borbu s birokracijom i nalazima....
.
Sretno curama u Pragu i kada se vratite da se ponovno sastanemo na Bundeku![]()
Curke bok,
imala bi jedno pitanje pa ako ima koja dobra duša da mi pomogne, može i na pp.
da li koja od vas ide u Prag na donaciju spremića?
I ako ide zanimala bi me cijena?
mi na žalost nemamo pravo preko HZZO-a dobiti postupak u Pragu a iskreno mislim da bez te donacije nećemo nikad ni uspjeti.
Pa lagano skupljam friške informacije da vidim da li uopće imamo šanse zatvoriti financijsku konstrukciju i otići gore o svom trošku.
puno hvala i držim fige i na rukama i na nogama za sve Vas praške čekalice, putnice, trudnice...
ljubim Vas![]()
Bab, sigurno su ti se cure javila (inače su info na prvoj stranici teme), ja ću te samo jako cmoknut!
Hvala ti Mare moja
nisam znala dal su to još uvijek aktualni podaci, a i moram priznati da mi onaj cjenik za PFC izgleda onak zbrda zdola...tj ja ne znam otšacati kolko bi me u konačnici došao postupak ( bez lijekova, naravno) jer tamo ima hrpa stavki pa sam se malo pogubila.
Zato sam mislila zamoliti nekoga ko je tamo ili je bio u novije vrijeme pa da zna iz prve ruke kolko ga je sve ispalo.
ja bi odokativno i otprilike rekla 1600+400, al čekamo da ti se cure jave
mislim da u Čehi uvijek ispadne oko 1000 eura + put i smještaj (to je novi trošak za vas iz ZG, nama sa strane standard) više nego kod naših privatnika...
jedino što nema donacije kod nas pa nemamo s čim usporediti...
Sutra idem do MPO doktora da mi popuni obrazac za HZZO. Nosim sve nalaze osim HSG. Iz vašeg iskustva, ima li nešto što trebam napomenuti ili slično čisto da se ne trebam vraćati kod njega ako mi nešto zaboravi napisati? Rade li oko nečega probleme itd.?
leeloo, trebaš odnijet da ti poštambiljaju, treba biti štambilj bolnice na zahtjevu.
Evo ja sam skoro slala mail u Pronatal i napisali su mi da me IVF maksimalno može izaći 2500 EUR u zavisnosti od protokola, a donirana sperma košta 200 EUR. Poslali su mi i novi cjenik. S druge strane, iz PFC-a su mi napisali da bi me postupak sa doniranom spremom izašao 2800 EUR.
Nadam se da sam pomogla.
PFC je icsi sa doniranom spermom 2400€, a na to bi valjalo nadodati do 1000€ za lijekove (preko foruma i jeftinije).
curke drage,
puuunooo vam hvala na pomoći i odgovorima.
Mi ćemo staviti financije na papir pa vidjeti šta se da i dal se da išta iskombinirati.
Svima želim puno sreće i što više plusića i bezbrižnih trudnoća.
Pusa velika svima
Bab, nije isto po cijenama hotela kad ide zimi ili ljeti, siječanj i veljača se zna naći jeftinije...
da vas svih pozdravim!!!milivoji kisssii kisssiii....
Zahtjev poslan! Valjda me nece zezat sad s hsgom il necim slicnim.
Bluebella ti ides u hotel sa bazenom? i mi bi nesto slicno posto ce nam vjerojatno otpast more.
ipak ne idemo u hotel sa bazenom. Rezervirali smo Parkhotel.
odustala sam od bazena jer pošto sam paničar bit će me strah poslije punkcije ili transfera iću u bazen (već sam dva puta na bazenu pokupila infekciju) tak da je bolje ne petljati s tim.
a i moj dragi nije oduševljen da imamo bazen jer onda ništa od obilazaka grada.... samo bi se sunčala![]()
Dobro cure! Sretno!
Eto mene iz Vinogradske. Zahtjev potpisan i poštambiljan i sad samo s tim u Margaretsku 3. Ne znam samo da li da ih šaljem ili odnesem osobno...na koga to sve nasloviti ?
Ja sam uvijek išla osobno, ali mislim da ne igra ulogu. Mislim da je dovoljno da nasloviš samo na HZZO, Margaretska 3, ali možeš i u kutu dopisati molba za upućivanje na liječenje u inozemstvo.
Tks. Vjerojatno im pošaljem preporučeno.
Leeloo77 sretno s papirima i da nam što prije kreneš put Praga![]()
Stigao nalaz mikrodelecija mm . uredan! Poslala sam mail u Pronatal da potvrdimo termin i bacam se na rezervaciju smještaja. Ide li još neko krajem jula za Prag? Može li preporuka za neki hotel blizu Pronatala, ali da nije preskup. Samo da je čisto i da ima parking.
sos, ja obično pretražim pokarti, zadam si neki orjentir http://www.booking.com/searchresults...s=1#map_opened Hotela Michael (ovdje najdonji) je najbliži Pronatalu pa pretražuješ dalje...imamo recenzije za Pronatalinn i Hotel Michael, sad vidim da nisam upisala U divadla...
Cure moje, putujemo u cet![]()
![]()
jeeeeeeeej! Sutra idem u vinogradsku na uzv! pusa svima
Sejla u go girl![]()
A tko jos ide put Praha? Necete biti samo gore, jel da...
Hvala puno curke
Evo 12.d.c. endometrij mi je 8mm, javila sam sad PronataluNastavljam s ciklom i ananasom
Romi, u utorak nam putuje Bluebella!!!!!!!
Jučer i danas kad smo se čuli unutar par minuta, ekspresno....ne znam zašto ti ne odgovaraju, ali sigurno hoće! Sretno i javi nam!