kitty a jesi ti primila na 7dpt inekciju?
Betica izvađena i čekamo rezultat iza 13.00h wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, neka bude sa tri brojaaaaaaaaaaaaaaaa!
u super pa tvoj plusić je onda stvarno tu!
blijed je a kakav mora i biti kad ti je tek 9dpt kao i meni.
Majice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
nadam se da će i ostati, užasno me strah da ne bude opet biokemijska...
iš iš takve mislim, nije i neće biti!
ovo je bebica samo takva vidjet ćeš!
Kitty, drzim ti fige da je to to![]()
geceta još dva dana!! jesu se pojavili kakvi simptomi? znam da si izgubila nadu ali ja nisam , ja se za tebe nadam još!
hvala ti, dragauopce vise ne gledam nista i opce vise nit ne pazim sto dizem, koliko kg i sto radim. nikakvih simptoma nema osim opet glavobolje i mucnine koje mi se pojavljuju i pred pms, a testove sam danas i jucer opce zaboravila napraviti.
kako kod tebe? ima li ista? i evo tvog optimizma za mene a vidjeh neki dan da si u vezi sebe pesimisticna no no
Geceta i ja točno ko i ti,ne pazim više ništa,evo čistim,peglam sve da sredim sve prije povratka na posao. I glavobolje i mučnine ko pred M su tu već dva dana....
ma dajte cure nisu to mučnine pred M... glavu gore do bete!
Ovaj mob je poludio pa mi poslao porukicu prije nego sto sam Vam napisala da je moja betica na 12dpt....... 165....wheeeeeee wheeeeee, vadim jos u petak ponovo i sestre me narucile na ultrazvuk 19.6 ako se beta podupla u petak!!!!
Pa ja sam trudnaaaaaaa![]()
Mala Majo toooooooooooooooo!!!!!!!!!! bravo bravo bravo!!! treća danas !!![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaa...što volim velike ß i trudnice !!!
Bravo Majo...čestitam ti od srca![]()
Svim trudnicama i velikim betašicama moje iskrene,najiskrenije čestitke!!!Curke, ulijevate nam nadu "bolje sutra" !!
Svim čekalicama bete isto tako želim svu sreću ovoga svijeta...da vam se bebice prime!!![]()
Mala Maja, weeeeee, čestitam na odličnoj beti![]()
![]()
! nek se lijepo podupla za 2 dana!
tebi su vraćene blastice kad si tako rano vadila betu?
Ne, vraceni su mi tri osmostanicna na treci dan, da vadim 13 dan ali sutra je prsznik pa mi je dr rekao da mogu vec izvaditi.
A ko' ne voli "duplo".......
Curice moje hvala vam svima od srca velikog, neopisiv osjećaj, samo da potraje!!!
Ostalim čekalicama želim, želim, želim,želim,želim žeeeeeeelllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm + i još lijepšu beturicu ma kad ona bila, 12,13,15, ili 17 dp!!!
sve Vas
Mala Maja![]()
![]()
Mala Majo čestitam na prekrasnoj beti i za njezino još ljepše duplanje![]()
cure, ja jutros opet imam svijetli +... joooj, tako me strah uopće se poveseliti kad se sjetim prošlog puta
tikica78, kako si, jesi radila testić?
geceta, kako se držiš, još malo pa će se sve znati? držim sretnice na rukama i nogama da su oni minusi ipak bili samo zastrašivanje!
Kitty to je to!!!!
Bez rszmisljanja, nemoj se uvoditi strahom jer bebolinci sve to osjete i prozivljavaju na neki nacin, tvoj strah.
Budi smirena vesela i optimisticna vedra i raspolozena jer to je to!!!
Wheeeeeee za beticu da bude beturina!!![]()
Kitty nisam radila test ali sam napravila onu lh trakicu iz znatizelje i testna mi je puno tamnija od kontrolne..
Sutra gibam u ljekarnu po test.. Nisam ga htjela imati doma namjerno da ne pisam prerano.
Hej,draga, happy sam zbog tebeto je to!!!
I hvala ti sto se u ovom trenu sjetis i meneja ti jos ne vjerujem da je opet corak ali na drugu stranu sam se pocela normalno ponasati kao da je. Jedino me jos drzi nada da me puste prije ljeta a ak mi tu kaze ne,bit cu bas shrvana.
Sutra cemo sve znati
I cestitke,draga![]()
kitty prelijepa vijest!plus je plus,sad samo navijamo da se lijepo deblja-vauu mogu misliti euforije!!!!
tikica78 uuuu to je vrlo dobar znak!!!ajde odmah po testic i imaj ga u peripremi-drzim figeeee
ajjjj koliko plusica ovaj puttt-nadam se da ce i mene zakaciti ovaj val-bas sam nekako ...danas mi je 7dnt
sretno svima od![]()
hvala vam svima na podršci. ma, ja sam u prošlom stimuliranom imala biokemijsku (kao što se vidi u mom potpisu), a i tada su testići bili pozitivni i lijepo se debljali pa me sad strah. ali valjda će ovaj put biti sve ok.
tikice, pa to je odlično, nadam se da će nam i bete potvrditi ove nagovještaje!
geceta drži se još malo, ~~~~~ za sutra!
bebolinko, jel imaš kakvih simptoma? sorry, nisam pratila, koji dan je bio transfer i kad je beta?
drage moje,
vidim da ima puno trudnica oko mene, cestitam svima.a one koje nisu uspjele zelim hrabrost i snagu za drugi puta, nada uvijek postoji.
ja sam postala cekalica s vama, opet lol, danas bio transfer rano ujutro, moje dvije mrvice su se prekrasno razvile ( doktor kaze da su curice)i sada smo na cekanju. malo me sve boli ali osjecam se sretno i happy, i imam osjecaj iako zvuci ludo da ce ovaj puta klapnuti
drzim fige svima![]()
14.6 mi je beta danas mi 7dnt
primam boostere pa se ne oslanjam na simptome,sto ja znam,sto vi mislite?
inace lezala sam 3-4 dana i onda se vratila laganini na posao,nije mi neki tezak pa...![]()
sunasce cekamo sa tobom!!!!
i super za pozitivuuuu,ovaj put mora to biti to!
Sunasce dobila si puno js odlicno!! Jesi to u nekoj klinici u Njemackoj na lijecenju? Navijam za veliku betu!!!
Bebolinko jos malo i beta ce pokazati da si trudna!!
Pusa svim subirkama
Sorry,sad sam procitala par postova ranije da si u Njemackoj..ma odlicni,..sretno!
Uf znam da je tesko, ja sam prvi puta ludila, dva tjedna mi bila ko dvije godine, ovaj puta sam samoj sebi rekla i obecala da cu se ponasati sasvim normalno, i ne razbijati previse glavicu mislima jer samo sebi skodim i bebicama...
Ovaj puta laganini, sto bude, bit ce...![]()
a tebi drzim velike fige da bude jedna velika beta, i da nas sve ovdje obradujes...
~~~~~~~~~~~~~~~~
Curkice,s 0 vas napustam do srpnja nadam se,dotle vas sve bodrim i cekam na odbrojavanju prema kojem cu raditi liste pa vas molim sve da se prijavljujete i tamo
Sretno svima!
Ic okej,hvala ti,draga moja <3 samo vibram za tvoje krasne 3znamenke!
geceta![]()
geceta
tetadr, kako ide čekanje* još malo.....~~~~~