Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: Ubod krpelja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moj mali (13 mjeseci) jučer je u Ivanić-Gradu pokupio krpelja . Probali smo ga sinoć izvaditi, ali s obzirom da mu je glavica ostala, otišli smo u Klaićevu da ju izvade. Rekli su nam da je to nepotrebno jer bi tijelo ionako izbacilo strano tijelo, a ako je krpelj zaražen, onda je i mali već zaražen. Glavicu su ipak izvukli.
    Zvala sam jutros i pedijatricu i rekli su mi da se ništa ne može napraviti, nego promatrati dijete sljedeća 4 tjedna. Ja sam u prilično u panici. Može li se taj krpelj igdje poslati na analizu da se vidi je li zaražen?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj berlinka prvotno napisa Vidi poruku
    Moj mali (13 mjeseci) jučer je u Ivanić-Gradu pokupio krpelja . Probali smo ga sinoć izvaditi, ali s obzirom da mu je glavica ostala, otišli smo u Klaićevu da ju izvade. Rekli su nam da je to nepotrebno jer bi tijelo ionako izbacilo strano tijelo, a ako je krpelj zaražen, onda je i mali već zaražen. Glavicu su ipak izvukli.
    Zvala sam jutros i pedijatricu i rekli su mi da se ništa ne može napraviti, nego promatrati dijete sljedeća 4 tjedna. Ja sam u prilično u panici. Može li se taj krpelj igdje poslati na analizu da se vidi je li zaražen?
    Ne može se krpelja nekamo poslati da se vidi je li zaražen.
    Međutim, kod djece u toj dobi skoro pa uopće nema krpeljnog meningoencefalitisa (iz nepoznatog razloga). A lyme boreliozu se prepozna i lako liječi kad se pojavi crvenilo na koži.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •