Stranica 19 od 31 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Lalala prvotno napisa Vidi poruku
    Pa šta se u stvari želi postići sa svim tim potpisivanjima?! Šta stvarno postoji šansa da se sruši taj zakon?!? Da se u potpunosti zabrani mpo u hrvatskoj?!
    žele stvoriti podlogu za referendum.
    i stvoriti katoličku republiku hrvatsku.
    Posljednje uređivanje od Ayan : 22.05.2012. at 11:18

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja u nedjelju na misi isvećenik na kraju mise pozove narod da se odazovu u što većem broju na potpisivanje te deklaracije, pljuje po mpo zakonu, zamrzavanju zametaka...ja kuham u sebi..(j.. se njima sve do jednog(čast izuzecima) imaju vanbračnu djecu a obvezali su se na celibat), a nama kojima Bog nije dao prirodno žele uskratiti tu šansu...
    ..na kraju bakica pored moje mame pita nju: A oće se to sad skupljat novci? Ja nemam u sebe novčanik.. i koliko tih starijih ljudi ima koji ni ne shvate šta svećenik govori, nego tako potpišu jer misle da moraju.. strašno.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja u nedjelju na misi isvećenik na kraju mise pozove narod da se odazovu u što većem broju na potpisivanje te deklaracije, pljuje po mpo zakonu, zamrzavanju zametaka...ja kuham u sebi...
    i ti si i dalje sjedila i to slušala....
    nisi ni ustala niti izašla van niti išta rekla....

stvarno smo zaslužili to što imamo.

neću više čitati ovu temu niti sudjelovati u njoj jer me ovakvi postovi samo uzrujavaju.
    na kraju krajeva svi samo šute i sjede... tako i nastavite. ja sam otišla na onaj "okrugli stol" i pred ministrom ispričala svoju priču i nije bilo lako i glas mi je drhtao i na kraju uopće nije ispalo onako kako sam htjela... no nema veze, bar sam probala.
    odlučila sam o svom trošku otići u Prag na postupak i ako ne uspije mogu si priuštiti još jedan i još jedan sve dok ne ostvarim svoj cilj, a oni kojih se ovaj zakon najviše tiče sjede i šute!
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 22.05.2012. at 12:48

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Naj se pjeniti Bella

Naši mpo pacijenti koji slušaju to s*anje su definitivno veći katolici od popa koji ustvari propagira mržnju - oni su okrenuli drugi obraz.

Meni ni u džep ni iz džepa što nekakav degutantan, tusti lik a'la Jezerinac urla s propovjedaonice, ali strašno je ljudima koji su vjernici i koje njihova zajednica odbacuje zbog želje da imaju dijete. Zato što sjede i šute ih neću osuđivati, odakle mi pravo, ali ću ih podsjetiti - SVAKI PUT KAD SPUSTITE VAŠU TEŠKO ZARAĐENU KUNU U ONU ŠKRABICU ČIJE SE KRETANJE PRATI OKOM SOKOLOVIM, FINANCIRATE HODAJUĆE EMBRIJE, FINANCIRATE MILETIĆA, FINANCIRATE SVAKU UVREDU KOJA JE UPUĆENA SVIMA NAMA KOJI SMO U MPO VODAMA. E pa dragi moji, po volji vam... Ovo je (još uvijek) slobodna država

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Veliki potpis BigBlue,uz malu napomenu i svaka plaća,svaki honorar,kroz plaćeni porez državi financira njihovu bahatost i bezobrazluk.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    i ti si i dalje sjedila i to slušala....
    nisi ni ustala niti izašla van niti išta rekla....

stvarno smo zaslužili to što imamo.

neću više čitati ovu temu niti sudjelovati u njoj jer me ovakvi postovi samo uzrujavaju.
    na kraju krajeva svi samo šute i sjede... tako i nastavite. ja sam otišla na onaj "okrugli stol" i pred ministrom ispričala svoju priču i nije bilo lako i glas mi je drhtao i na kraju uopće nije ispalo onako kako sam htjela... no nema veze, bar sam probala.
    odlučila sam o svom trošku otići u Prag na postupak i ako ne uspije mogu si priuštiti još jedan i još jedan sve dok ne ostvarim svoj cilj, a oni kojih se ovaj zakon najviše tiče sjede i šute!
    neznam zašto me osuđuješ...ja živim u maloj sredini gdje je uglavnom starije stanovništvo koje ni ne zna šta je to potpomognuta oplodnja, samo sam htjela reći kako je puno ljudi koji će to vjerojatno i potpisati, a da neznaju šta su potpisali..a da sam ustala i rekla nešto nebih sigurno na nikoga utjecala, baš zato što su to uglavnom bakice kojima je svećenik bog, a ja bi ispala luda i neodgojena..o svojoj vjeri neću raspravljati, neidem često u crkvu baš radi svećenika i njihovih propovjedi, ali vjerujem u Boga i to je moj odabir..ispričavam se ako sam nekog iznervirala prvim postom, nije mi bila namjera..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Halt cure, ajmo sad malo stat s tim igranjem partizana i ustaša...mi smo u ovome na istoj strani.

Istina, doduše, jest da nas pjenjenje sa šačicom uperenom u zrak neće nikamo odvesti, pa predlažem da stavimo glave na kup i smislimo kako se efikasno suprotstaviti.

Teško je izaći u medije, svatko ima svoje razloge zašto ne (naravno, svi znate kome se možete javiti ako/kad se odvažite) ali postoje i alternativni načini doprinosa zajedničkom interesu, možemo ići na tribine, sklapati štandove, nacrtati plakat, dijeliti flyere, uplatiti 20 kuna, skupiti majice sa štampanja...

A ja bih vas u ovom momentu zamolila da date IDEJE, sve što vam padne na pamet, pa i ako mislite da su loše i glupe i već viđene, mogu se razraditi, iskoristiti njihovi dijelovi. Dajte i svoj kamenčić i njime pripomognite lavini da se zakotrlja.

I bilo bi dobro da mi to pošaljete na pp da Embriji zasad nemaju uvida u naš tijek misli.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

U dobru i zlu, nisi nikoga uvrijedila i imaš potpuno pravo na svoje mišljenje i postupke u skladu s onim što i u što vjeruješ. Poanta ovog foruma nije da svi mislimo jednako i da na isti način percipiramo stvari. To se uvažava i to nas, na što sam ponosna, razlikuje od embrija i sličnih inicijativa kojima je retorika my way or the highway.

Gospodi s Kaptola je ovaj forum očitao sjajnu lekciju na ovoj temi: http://forum.roda.hr/threads/41584-m...4%8Dka+molitva. Cure, žene, u postupku, različitih vjera, porijekla, obrazovanja, života, su na jednom mjestu s lakoćom i uvažavanjem prešutno prevazišle (da, nema kvalitetne ekvivalentne hrvatske riječi) sve barijere crkvene religije i ujedinile se u zajedničkoj molitvi za zdravo djetešce. To je pravi ekumenizam i mene je, kao ateistu, ovo više ganulo nego sve propovijedi s crkvenog trona. To bi nam trebala biti nit vodilja - ne dozvoliti staro načelo divide et impera i napraviti raskol među mpo pacijentima na način da se dijele na vjernike (katolike) i one ostale. Potpisujem Argente - jedino zajedno možemo nešto napraviti.

Trebamo i ideje i angažman (i, nažalost, novac) za borbu. Pišite što možete, želite, imate ideju napraviti. Je li to izaći u novine, okupiti se na Trgu, napraviti letke i podijeliti ih, trubiti svakome koga poznate kako mi nismo ubojice svoje djece, kako ne zadovoljavamo svoju sebičnu želju za djecom na tijelima ubijene... Ne postoji toliko mala stvar da nije vrijedna. Svaki je trud vrijedan i nikad ne znate što će biti onaj tipping point za prevladati ovu crkvenu histeriju i educirati ljude.

Motivacija? Zar ne bi dovoljna motivacija trebala biti da će možda zabraniti postupak koji nam omogućuje da postanemo roditelji?!! Zar nije dovoljna motivacija prolaženje beskrajnih punkcija samo zato što je jedna skupina uvjerena da zamrzavanjem embrija ubijamo djecu i niti jedan znanstveni argument ih ne može uvjeriti u suprotno? Zar nije dovoljna motivacija slušanje njihovih laži o pshihički i fizički retardiranoj djeci iz IVFa?

Nije aktivizam neki ekskluzivan klub za koji ti je potrebna posebna pozivnica, već dobra volja i predanost. Kad se traži pomoć oko nečeg, jednom bi umjesto "sry, ja ne mogu" voljela vidjeti "mogu, reci". I malo češće bi voljela vidjeti umjesto "sjajno, super, bravo, vibrica" da netko dâ konkretan prijedlog kako nešto napraviti bolje. Voljela bi da se netko odrekne gledanja jednog filma, čitanja jedne knjige, sat vremena surfanja po faceu i netu i da barem razmisli "A kako ja konkretno mogu pomoći?" i da dođe s idejom ili da samo napiše da je spreman raditi.

Argente se ponudila prikupiti vaše ideje. Javite se, trebamo vas!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Imam potrebu podijeliti s vama nešto iz današnjeg Jutarnjeg lista:

"Ako se je prohtjelo svemogućem bogu da ženi podijeli jednake umne sposobnosti kao i muškarcu, onda se mi, crvi zemaljski, toj njegovoj volji pokoriti moramo.

Ja se sada valjda po stoti puta vraćam na pitanje koje, kao nepokolebljivi pobornik za ženska prava, pokrećem uvijek u svim svojim govorima pred deputacijama i u razgovoru s pojedincima. Znamo da je u Hedervaryjevom sistemu muškarac zarobljen i lancima prikovan za svoju egzistenciju pa je samo znatna manjina muževa neovisna i toliko hrabra da radi na rodoljubnim idejama bez obzira na opasnosti tamnice. I baš zato su danas, u toj Hedervaryjevoj tiraniji, u prvom redu naše žene pozvane da šire pravu hrvatsku i slavensku svijest. Žene su slobodne da to čine pod svojim krovom, u svojoj obitelji, i svom krugu i one mogu da domoljublje prošire na čitavu svoju okolinu. Ali, na žalost, svi mi znamo kako su žene danas indiferentne prema politici i svojim pravima. Tome su krivi muškarci jer imao sam prilike doživjeti da i najveći intelektualci smatraju da politika i javni život, dapače razgovori o štivu, a pogotovu javni rad, nisu za žene. Ovako su žene morale zapasti u potpuno mrtvilo svoje samosvijesti. Zato bi ovi romani trebali historijskim događajima da probude borbenost u ženskoj duši. Ima u historiji jedna strašna epoha koja je ženu postavila ispod svake divlje životinje. To je doba Malleus Maleficaruma. Ta je nauka žigosala zdravu i učenjačku pamet najnižim praznovjerjem prema ženi. Da je žena imala bilo kakvo pravo na javni život, ne bi se taj zakon mogao ni provesti, a kamoli dogoditi da on kroz vjekove krvavo uništava ženske živote. To historijsko razdoblje moglo bi pružiti našoj Zagorki mogućnost da, unatoč opće indolencije za ženska prava, probudi ponos uvrijeđen žene. Čitajući te nečovječnosti i nepravde prema ženama, probudile bi žene u sebi uspavani otpor i to bi izazvalo burni prosvjed te bi imalo velikog upliva na osviještenje svih duhova oko nas, da je žena ravnopravno ljudsko biće."

Biskup J. J. Strossmayer, 1903. godine

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ima kakvih novosti? Kad da očekujemo 2. čitanje?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jučer nisam bila na Misi u svojoj župi, bila sma u Bosni kod roditelja, ali očito je i jučer bilo potpisivanje peticije u našoj župi, jer je svećenik večeras nakon Mise pozvao da se potpiše peticija za zaštitu života...ljudi moji, vjernik sam, vjera mi puno znači, ali sam uzela jedan list papira za peticiju, zahvalila se Crkvi i svećenicima što mi žele zagorčati ionako gorak život, što se bore za to da ja nikada ne zagrlim svoje dijete, što umjesto da rade na tome da usrećuju ljude, oni im žele uništiti život...i na kraju mi došlo da podrapam sve one potpise i bacim iskomadane papiriće župniku u lice, da nije bilo muža koji me suspregao, napravila bih i to...
    sorry ako sam malo OT!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Možda nije najprikladnije mjesto za postaviti pitanje, ali mislim da ću ovdje najprije dobiti odgovor .
    Čitam Milinovićev zakon i nije mi jasna jedna stvar: više sam puta čula da se, ako se dođe do blastociste, moraju vratiti svi embriji - drugim riječima, ako se od 3 jajne stanice 2 nastave razvijati i 5. dan, oba embrija se MORAJU vratiti. Nigdje to u Zakonu ne nalazim. Da li mi krivo govore, da li ja nešto krivo kužim ili u čemu je trik?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ne moraju se vratiti sva tri zametka. to je rizično za majku i za bebe u slučaju da se sva tri embrija implantiraju i razvijaju dalje...
    roditelji, odlučuju koliko će se embrija transferirati.

milinovićev zakon zabranjuje da se zametak zamrzne (osim u nekim iznimnim situacijama npr kod hiperstimulacije), ali zato milinovićev zakon dopušta da se embrij baci! apsurd!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 31.05.2012. at 16:29

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

phiphy, neke su klinike to i radile pozivajući se na USMENU riječ ministra da se vraćaju svi embriji pa se unaprijed moralo reći koliko će se js oploditi (VV npr.). ali u Milinovićevom zakonu to nigdje ne stoji tako da te zapravo nitko nema pravo siliti na transfer svih embrija i druge su pak klinike to iskoristile i radile transfer 1-2 embrija i kad ih je i bilo 3.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

trtaroši, vraćali 3 zametka jer je ministar tako izjavio, nije ih bilo briga za zdravlje žene i beba kad su trojkice u pitanju?! rizičnost trudnoće sa tri ploda ih ne brine? koji profesionalci! ma, sramota... što ne znaju da suvremeni svijet u metodama liječenja neplodnosti ide na transfer jednog po jednog embrija i tek kod starijih žena transferiraju dva embrija.
    ma, užas, od kad je riječ ministra zakon?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 31.05.2012. at 16:52

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala, cure. Ako još netko ima nekih saznanja, slobodno napišite.

Koliko mi je drago čuti da u Zakonu toga nema, toliko sam iznenađena i razočarana što mi je tako rečeno i predstavljeno kao da nemam izbora. A da se bar radi o vraćanju dvije zdrave blastociste .
    Posljednje uređivanje od phiphy : 01.06.2012. at 08:35

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

phiphy,
    cure su ti točno rekle
    toga nema u zakonu
    ne postoji niti bilo koji podzakonski akt koji to regulira

davno smo zaključili da to nije u skladu sa zakonom i upozoravali smo na to
    ali nije pomoglo
    žao mi je

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala BHany. Prestrašno je to da se radi nešto što nije po Zakonu i da to prolazi kao da je Zakon.
    Pronašla sam u Zakonu da postoji mogućnost odustajanja od postupka (kao što potpisujemo pristanak, tako ga možemo i povući) sve dok se to napravi prije ubacivanja sperme ili embrija u tijelo žene pa je, u krajnjoj liniji, i to opcija.

Hvala vam od , nemate pojma koliko mi ovo znači.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala BHany. Prestrašno je to da se radi nešto što nije po Zakonu i da to prolazi kao da je Zakon.
    Pronašla sam u Zakonu da postoji mogućnost odustajanja od postupka (kao što potpisujemo pristanak, tako ga možemo i povući) sve dok se to napravi prije ubacivanja sperme ili embrija u tijelo žene pa je, u krajnjoj liniji, i to opcija.

Hvala vam od , nemate pojma koliko mi ovo znači.
    Probali smo upozoriti na te nelogičnosti kod donošenja Zakona pa i kasnije i dalje ne razumijem zašto nas je na Odbrojavanju i na temema o pojedinim klinikama toliko ljudi ignoriralo. Transfer tri embrija nije protuzakonit, ali nije ni odustajanje, kao što kažeš.

Stvarno je prestrašan takav odnos i zakonodovca i liječnika i pacijenata.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 01.06.2012. at 10:07

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Zaista, odustati možeš pa će se 3 embrija baciti, a opcija bacanja jednog ili dva, kad ih se već ne može zamrznuti, ne postoji?! Iako, zapravo, postoji jer Zakon ne regulira koliko se embrija mora vratiti, ali određeni liječnici svejedno postupaju nehumano i nefer prema pacijentima obvezujući ih na nešto što je rizično, a nije zakonska obveza. Iskreno, ne kužim .

Ja sam praktički na početku svog MPO puta i koliko god mislim da čitam i da se educiram i da na kraju imam neko znanje o svemu, svako malo ostanem k'o posrana jer otkrijem ovakve stvari koje nemaju veze s mozgom i koje me u dočekaju skroz nespremnu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne, phiphy, krivo si me skužila, nema u Zakonu osnove po kojoj ti dr. mora transferirati sve dobivene embrije. Ako imaš 3, po Zakonu možeš reći - hoću 2, e sad kakav je doktor i tko od nas će se odlučiti na bacanje embrija, to je druga stvar. Zamrzavanje je jedina normalna opcija. Sve ostalo su manipulacije.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jelena, mislim da se kužimo u potpunosti, ja sam samo možda malo zakomplicirala.

Imate li ideje na koje bih adrese mogla uputiti pitanje u vezi ovakve prakse, a da se mogu nadati da ću dobiti odgovor? Ministarstvo zdravlja, Nacionalno povjerenstvo? Ako imate već e-mail adrese na koje ste pisale, i više su nego dobrodošle .
    Posljednje uređivanje od phiphy : 04.06.2012. at 09:17

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

phipy dok ti dođe odgovor već će se izmjeniti zakon pa mislim da ti je sad to suvišno, jer po novom zakonu bi trebalo biti dozvoljeno zamrzavanje embrija a onda te nitko normalan neće tjerati na te stvari

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, mislim da se kužimo u potpunosti, ja sam samo možda malo zakomplicirala.

Imate li ideje na koje bih adrese mogla uputiti pitanje u vezi ovakve prakse, a da se mogu nadati da ću dobiti odgovor? Ministarstvo zdravlja, Nacionalno povjerenstvo? Ako imate već e-mail adrese na koje ste pisale, i više su nego dobrodošle .
    ni ministar ni ministarstvo ne odgovaraju baš na mailove

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    ni ministar ni ministarstvo ne odgovaraju baš na mailove
    ali dok je kampanja trajala u rekordnim rokovima su odgovarali

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jeli ko ima kakvu informaciju oceli ovaj zakon novi o mpo ubrzo doci ili cemo ga se jos uvjek nacekati ko u prici??

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

čeka se konačni prijedlog zakona

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja nadobudna stavila na svoj Face upit dal ko zna kada , i jedino dobila odgovvor da pitam na Rodama jer mi vjerojatno znamo

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a kad bi mogao biti taj konačan prijedlog?? joj Bože što odugovlače! uh!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam htjela čekat novi zakon za ponovni pokušaj,kad sam išla na dogovor rekla sam to mom MPO doktoru a ona je rekao-ma idemo mi sada,tko zna kad će taj zakon doći,on je mislio da će do 4-5mj. a eto već je i 6mj.tu i nitko ništa nezna-strašno!!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sutra je sjednica Vlade, možda ga stave na dnevni red. Još nemaju objavljen dnevni red. Kad se samo sjetim obećanja... te među prvima na Saboru, te hitna procedura. Prestrašno kako su nas izvozili.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Poštovani,

Nevjerovatno mi je da se 10 dana nitko nije udostojiti odgovoriti na moj mail. Samo da napomenem dok je trajala predizborna kampanja odgovarali ste u rekordnom roku, da trebali su Vam naši glasovi. Sada kad ste sebi osigurali fotelje i lijepe plaće baš Vas briga za Vaše glasaće, a kao Vi biste trebali raditi za nas. Također da Vas podjetim na predizborno obečanje kako će mpo zakon ići u hitnu proceduru (obečanje ludom radovanje) te na dnevnik HTV-a od 31.03.2012. u kojem je gđa. Opačić rekla da nam se Milinovićevi postupci neće brojati, a nakon mpo konferencije u Zadru 10-13.05.2012. naši doktori tvrde drugačije. Da naše liječenje je skupo, ali bitno da se alkoholičari i narkomani mogu liječiti koliko god hoće, njihovo liječenje kao ništa ne košta s razlikom da su si sami krivi za svoju situaciju.

ovo je moj današnji mail, mislim da je jasno o ćemu se radi

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pirice, ni meni ne odgovaraju. Javi nam ako se netko udostoji da ti odgovori.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Pirice, ni meni ne odgovaraju. Javi nam ako se netko udostoji da ti odgovori.
    a normalno da nisu odg ali su prčitali (uvijek trežim read request)

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jesu li ikom odgovorili od izbora nadalje, mene isto sustavno ignoriraju

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kako mi se čini nikom ne odgovaraju. Eh svi su isti...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

meni nisu odgovrili na 3 poslana maila.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

dale vezano na moj mail (malo iznad) danas me zvao na tel. ministar Ostojić
    kaže da možemo računat na to da krećemo od 0, i da se radi ma tome da se makne dobna granica i da se osigura individualan pristup

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pirica, što reći! Ne znam da li mi je čudnije što je zvao ili to što je rekao jer zvuči dosta dobro, i kretanje od nule i ukidanje dobne granice.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Pirice!!!

Zvao te je?!
    Pirice, ti si velika faca!
    Dobre nam vijesti donosiš. Neka tako i bude!

ps
    Idem i ja vidjet je li meni možda odgovrio, ako nije opet ću mu pisat ovih dana!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vau!!!!! sad sam oduševljena!!!!!!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i meni iskreno ovo sve skupa genijalno zvuči, bravo! Samo se nadam da neće biti neugodnih iznenađenja!!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

stvarno bi bilo lijepo da se to ispuni!!!!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nek bude tako kako je rekao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

zamišljam kako izgleda kad zvoni telefon, kažem halo, a s druge strane glas odgovara: ovdje ministar
    pirice, svaka čast na angažmanu i pozlatile se ministrove riječi!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ovako je bilo
    dobar dan zovemo iz ministarstva zdravlja, da li je to gđa. xy
    ja kažen da
    a ženica meni ostanite malo na liniji ministar vas treba
    ja rekla ok
    i eto javio se i to mi rekao

ja sam još u pozitivnom šoku )

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(aj sad mi lakše kad vidim da ne ide bez sekreterke, baš lijepo, pirice, ako je tako rekao-i ostvarit će se.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pirice, Pirice, sve se pirja oko tebe!!! bravo! Ministre, samo se nadam da nećete pogaziti svoje riječi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •