Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Beba 8 mj. "skakuće" u slingu - problem?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Beba 8 mj. "skakuće" u slingu - problem?

Smjehuljica će za tjedan dana napuniti 8 mjeseci. Nosamo se u slingu puno i rado i sve je uvijek bilo ok, no zadnjih dana, počela je "skakutati". I to joj je baš velika fora. Jednostavno skupi nogice, ispravi kralježnicu, uspravi se i nasmije. Naravno, ruke ne želi imati u slingu već odavno (jedino dok spava).
    Početkom tjedna je i propuzala, pa se i na nogice počela dizati, odnosno odgurivati se ako ju držim dok sjedim... Slutim da bi sve te nove vještine mogle biti iz iste priče.

Ne želim ju sputavati, dapače, smijem se zajedno s njom dok ona uživa u svom postignuću... ali ipak me strah da mi nakon nekoliko tih "skokova" ne "iscuri"...
    Onaj dio slinga koji ide među nogica na trbuščić je dosta visoko, redovito ga provjeravam... ali ipak nisam mirna.

Ima li još skakavaca? Je li to samo faza? Što da radim...? Ako ovo potraje... uf...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jooj i nama je tako bilo u toj dobi i zato smo se prebacili na mei tai nisam se usudila više je nositi u slingu

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I moj je to radio, zato je sad u slingu samo na boku jer tako ne može skakutat ili je mei tai-u.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I moja curka je to radila mnogo i često, ali smo se u slingu nosili bez straha od ispadanja do samog prohodavanja sa 17 mjeseci. Jednostavno bih ju namjestila da joj je guza duboko u džepu u odnosu na noge i ne bi mogla kliznuti bez obzira na uspravljanje i đipanje.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    I moj je to radio, zato je sad u slingu samo na boku jer tako ne može skakutat ili je mei tai-u.
    Skakuće i na boku.
    Danas nešto manje.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

he he, a ja se baš spremala uzeti sling za nosanje na boku po kući za jednog vrlo nemirnog vrtirepa od 8 mj.
    baš me zanimalo kakva su vam iskustva
    u sleepy wrapu je bio super,ali nam je prevruće, a mei tai ga nekak žulja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm i moj je poceo sad skakutati u slingu (ima 17 mj) i isto tako ispravi nogice i bojim se da mi ne iscuri. nemam nikakvo rjesenje osim sto redovito popravljam onaj dio koji dodje izmedju nogica

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Skakuće i na boku.
    Danas nešto manje.
    Ma mislim, skakuće i moj al ne može tako skupit noge pa da ispadne.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma mislim, skakuće i moj al ne može tako skupit noge pa da ispadne.
    Istina, na boku joj je manje zanimljivo.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja se bacala tako jako da mi je curila skoro redovno. cim se propne na svoj karakteristican nacin sav onaj materijal izmedu nogu odjednom ispadne. i danas se baca ako ne ispunim prvi preduvjet, a taj je da joj dam da se krece, i tek nakon sto se gospodica malo izzivi, onda moze sling. a nije da sam neiskusna nosacica, ona mi je treca. i najluda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •