Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3713

Tema: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

još ponavljam betu u ponedeljak...
    jutros sam radila pravi test (Clearblue) he he i naravno plus se odmah pojavio....

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    još ponavljam betu u ponedeljak...
    jutros sam radila pravi test (Clearblue) he he i naravno plus se odmah pojavio....
    Znači bit će da ovi trakice s interneta (one-step pregnancy test) pokazuju samo te blijedunjave crtice?! A dobro aj, i to je nešto, meni prikratilo 3 dana muke išćekivanja bete, jer sam vidjela da je ipak ima, pitanje je samo bilo kolika je....

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Znači bit će da ovi trakice s interneta (one-step pregnancy test) pokazuju samo te blijedunjave crtice?! A dobro aj, i to je nešto, meni prikratilo 3 dana muke išćekivanja bete, jer sam vidjela da je ipak ima, pitanje je samo bilo kolika je....
    BJ jos jednom cestitkeeeeeeeeeeeeee!!!!
    a jesi ti piskila te sa interneta trakice?kakva je bila crtica na dan poz bete?
    a mari mar jesi ti radila danas ili jucer te s neta?kakva je jacina testne crtice?

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bebolinko prvotno napisa Vidi poruku
    BJ jos jednom cestitkeeeeeeeeeeeeee!!!!
    a jesi ti piskila te sa interneta trakice?kakva je bila crtica na dan poz bete?
    a mari mar jesi ti radila danas ili jucer te s neta?kakva je jacina testne crtice?
    danas sam umočila sve trakice koje sam imala kod kuće čak i lh-trakicu i ona pokazala 2 crte jasne!!! ali ona s neta je ostala tako slabo vidljiva, možda neznatno jača od jučer... ma koliko para toliko muzike!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •