Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Zepter Totoluxo 6S šifra PWC-700

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I Beti, nije to samo jako skupi usisavač. To je integrirani čistač na paru, usisavač za mokre i suhe površine, pegla, čistač prozora...ma sve...
    S obzirom da moja mama više ne čisti niti svoj dio kuće i da znam da i da tu brigu moram preuzeti - mogla ili ne mogla -moram...stvarno ću poludjeti s čišćenjem na klasičan način.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    I Beti, nije to samo jako skupi usisavač. To je integrirani čistač na paru, usisavač za mokre i suhe površine, pegla, čistač prozora...ma sve...
    S obzirom da moja mama više ne čisti niti svoj dio kuće i da znam da i da tu brigu moram preuzeti - mogla ili ne mogla -moram...stvarno ću poludjeti s čišćenjem na klasičan način.
    Ma, ja ti ne volim strojeve koji rade više toga sa istim motorom i istim dijelovima. Sigurnija sam kad ima jednu funkciju. Ne znači da sam u pravu, ali me iskustvo naučilo tome.

Nakon svih strojeva pomagača, kad ukalkuliram vrijeme potrebno da ga složim i očistim poslije, manje vremena i napora mi je očistiti klasično.

Npr prozore-pošpricaš, obrišeš krpom i to je to. Peglat-naučiš se na sušilici naći pravu temperaturu i program, staviš u nju prosušeno rublje u toplom dijelu godine, a mokro u ostatku i kad skužiš u kojem času izvaditi toplu robu i složiti je, ne trebaš peglati, osim "finijih"stvari.

Kad usisavaš mokre površine poslije treba dobro oprati i osušiti sve dijelove jer zaplisnivi i zasmrdi. Naravno-to sam otkrila na vlastitom usisivaču.

No, ako je taj Totoluxo stvarno toliko dobar da se neće npr, voda nakon čišćenja na paru slijevati (ni kapati) okolo, onda valjda vrijedi.

Imam u široj obitelji prodavača Zeptera, napravila sam i pokoju prezentaciju i kupila jednu padelu. Lijepe su to stvari, ali ...nisam "fan"

Da, na kraju mojih razmišljanja o čišćenju, koje by the way, mrzim, moram reći da mi je Roomba i dalje drag. Iako i njega treba čistiti...Vani je preko trideset, nemaaa čišćenja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •