Da, naravno, na bolničkoj sam hrani uz ležanje omršavila kilu. Sad smo onda u 35+5 na +8 ili 8,5kg
Nadam se da cu ja tako nekako, samo bez bolnice...
buahahahaha, meni je po ovom tvom linku, Nives, rekao da imam 7-8 kg premalo, iako sam mu upisala svoju "nizinu" i tonažu
.
Franny, zbunilo ga sto si otisla u minus
I ja probala sto ce reci na -3 a on totalno izblesiran!
By the way, super se sve drzite s kilicama, uzor ste mi![]()
ja dobila 15 kg (startala sa 70 na 170 cm). danas, 3 mjeseca nakon poroda imam 2 kg nego prije početka trudnoće.
Al si zato super disciplinirana u trudnoci i TO je za uzor!
Uostalom, uopce ne sumnjam da ces nakon sto rodis nastaviti primjenjivati stecena znanja o zdravoj i laganoj prehrani i da ces za cas biti twigica!
hjooj, kad bi bar ... nitko sretniji od mene.
ja po tom linku imam 5,6kg viška!možda nisam nešto dobro upisala. Stvarno nema viška, malo u leđima, ali tu je možda pol kile "salca"...
ja mislim da je po ovom linku ipak premalo jer meni sa 7 mjeseci piše da je idealno da se udebljam 4 kg a don na ostalim stranicama o T piše da bi sada trebala dobiti od 7-10 kg pa sad ti znaj![]()
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 13 kg i sve je otislo samo nakon 2-3 mjeseca..
Sad sam 10 tjedana i na +0,5 kg![]()
Ja sam provjerila sto kaze za moje dvije trudnoce - tvrdi da sam bila dobila 5-10 kg vise nego sam trebala - a tocno toliko mi je i ostalo "viska" nakon poroda (jednom 5 a jednom 10kg, oba puta pocela s 57 i zavrsila sa 77kg)
To bi onda znacilo da se de-facto uopce ne smije udebljati u trudnoci, nego samo beba, maternica, krv...? Meni je to prerestriktivno...
Inace, nakon 5kg viska sve otislo u prva 3 mjeseca, a nakon 10kg viska sve otislo nakon 4-5 mjeseci...
Meni ovaj link uopste nije jasan, pise da sam dobila 9-15 kg too little a tek sam 8. tjedan, a inace mi je BMI 23.8, koliko znam 25 je vec pretilo, znaci da nisam mrsava...
wild rose, ti si se prerano testirala na tom linku. premalo si T pa ga je to zbunilo
![]()
Ma ni meni taj link nije jasan. Ja sam u 33.tj. i u plusu 10 kg s tim da sam prije trudnoće imala 48 kg. i kaže da sam dobila 7-8 kg previše. Ne kužim kako bi po tome 2 kg u totalu u 33 tjedna bilo optimalno.![]()
dagnja draga,
provjeri je li taj dr pri zdravoj pameti!
dobit 2 kg u 33tt!? majko mila, što sve trudnice moraju slušati?!
nisi puno kg dobila i vibram za lagan porod!
Inesz draga, nije mi to doktor rekao, nego neki link što su cure stavile izračunao pa se samo čudim kako bi to moglo biti normalno. Ne zabrinjavam se, mislim da mi je 10 kg ok. Manal, i ja mislim da je to zbog malog BMI-a, moj je prije trudnoće bio na granici premršavosti-normale (nisam baš visoka pa mi je 48 kg taman) tako da je vjerojatno zbog toga. No, ne uzimam takve izračune za ozbiljno, išla sam vidjeti fore radi.![]()
Meni je naumpalo da ovaj link izracuna mozda za cijelu trudnocu neovisno o tjednima, jer nekako bi mi 15 kg bilo taman za dobiti, ali ako je preporucio 2 kg nekome, onda ta teorija otpada...
U 38. sam tjednu, startala sam sa 63 kg (visina 162 cm) i ovaj link kaže
da bi u ovom tjednu trebala imati 64 kg...imam 14 viška...blago meni.
U 1. sam trudnoći bila 19, išla rodit sa 86, nakon što sam se vratila iz rodilišta izgubila sam 14, a
za 2 mjeseca ostatak i još došla na -7.
m debilni link - meni isto kaže da imam 14-17 kila poverweight, a dobila sam ih 15 - pri tome startala sa 66 a visoka 170.
uf
a kao prejicira da ću do kraja imati 24 kg više,a idealno bi bilo 22-25 što je 495% više od idealnog? ha?
ja danas 27 +6 i pol kile sam lakša, valjda zbog ovih vrućina, tako da sam do sad sveukupno dobila 1,5 kg, odnosno u minusu sam 5.5 kg.
20+6, u plusu oko 3000 - 3300 grama, ovisno o WC-u.![]()
37+4tt +8,5kg opet izgubila u bolnici. možda još nabacim koju kilu, nije mi neki cilj da dobijem malo, ako to za bebu nije dobro...![]()
jedem toliko malo da se moji brinu za mene, slabo mi je svaki dan od vrućine, ne mogu više ni doručkovati a to mi je najdraži obrok u danu
33t+18 kg...odustajem od razmatranja, puštam tijelo da radi po svome..
Idem u pon. u bolnicu čekati porod pa ću čuti špotancije, vjerojatno..na kontroli dr. nije ništa komentirao
evo, valjda od vrućina, otišlo mi još pola kile. dakle sad sam 28 + 2 i dobila sam ukupno 1 kg, tj. u minusu sam 6
.
Shania, sretno u bolnici i ne vjerujem da ćeš čuti špotanciju jer si ti u startu bila vitka i visoka si i sve će ti to otići na porodu. znaš i sama da je do 23 kg normalno da se zdebljaš u trudnoći (pod pretpostavkom da nemaš u startu 35 kg viška ko ja
).
držim ti fige da se uskoro mazite i da ti porod prođe što bezbolnije.
Evo danas 29 tjedan, u plusu 6 kg, a jedem sve što dohvatim![]()
Posljednje uređivanje od BuBA : 12.07.2012. at 10:08
Bolnicka hrana,34tt +17 kg. Nema komentara,kakvi linkovi???!! Svaka zena je individualna,ja imam 1o4 kg na 180cm, moja cimerica 106 kg na 167 cm. Mislim da se zene malo opterucuju,narocito kad sad gledam u bolnici kako se neke zene bore da zadrze dijete,grami i kg su im zadnja briga.
jel i tebe "odlično" hrane u bolnici, draga Shania?Nadam se da ti donesu nešto fino tvoji.
Hvala Franny,na dobrim zeljama,nadam se da carski ne boli jakoa za kg.me bas briga,danas mi na ctg-u sestra rekla kak se fino rita maleni preko debelog trbuha
manal,o daaaa..vec sam pala 1 kg.strasno,sad me jos muci refluks,zgaravica,samo pijem vodu,jogurte..i mastam o palacinkama
Moram priznati da me cesto iznerviraju komentari vezani uz kile.
Naravno da je nekome tko lezi u bolnici na cuvanju trudnoce iz XY razloga brojanje kilograma zadnja briga, ali stvarno ima onih kojima je prva. I ta njihova briga nije nista manja od manjka plodne vode, visokog tlaka, slomljene noge ili operacije bubrega. Ne zato sto je rijec o jednoj kili viska na ukupno 52.
Nisam jedna od njih, ali postoje zene kojima je bilo kakav visak kilograma u trudnoci strogo zabranjen i jednako se prati kao i neki drugi problem.
22+5, 3900 grama u plusu.
37 tt + 7kg "zahvaljujući" prehrani s vuka vrhovca
24 tt + 7 kg
Vaga i ja smo na VI u zadnje vrijeme i ako nisam puno dobila jer večinom sve što pojedem odmah i povratim tak da.....
22+0 -4kg
krenula s 82 pala na 78 i tu stojim.
u prvoj trudnoći do sad sam bila na +6kg.
hej žene kak ste dobivale u prvim tjednima? ja sam sada 7 tjedana tek a dobila 1kgtako sam glaaaadna stalno !!!
36+5 i 12 kg u plusu. Ja u prvih 10-12 tjedana nisam dobila ništa, a isto sam bila gladna i sve mi se jelo, nisam povraćala pa su kile krenule u plus.![]()
Ajme, mistic, svaka cast!!
Kaae,salzem se s tobom glede kila. E zelim ni reci s koliko sam startala ovu T, a s visinom 162cm. Meni je svaki gram bitan da ga ne dobijem.
Iskreno,nisam na dijeti, ne patim se i ne izgladnjujem, ali ipak pazim kaj jedem.
Sad sam 30+4 i dalje u minusu 6kg.
Artisan, kakva je to prehrana na VV???
Mislim da ni ja nisam dobila nista, ili barem nista znacajno u prvih 7 tjedana.
A sad polako raste tezina. Bleh. Ne jedem vise, ne jedem losije, ne skupljam vodu... raste mi trbuh kao blesav, a i sise. :shrug: