Pokazuje rezultate 1 do 50 od 180

Tema: "dug" i neizdavanje svjedodžbi!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Istina, i ja sam bila ljuta kad nam je učiteljica rekla da sve mora biti plaćeno prije izdavanja svjedodžbi. Ja sam odmah platila za 5. i za 6. mjesec pa ćemo svjedodžbu valjda dobiti, ali nije u redu. Na uplatnicama za lipanj, kao i na uplatnicama za svibanj, piše dospjeće plaćanja do 15.6., znači za lipanj je rok plaćanja bio odmah.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Istina, i ja sam bila ljuta kad nam je učiteljica rekla da sve mora biti plaćeno prije izdavanja svjedodžbi. Ja sam odmah platila za 5. i za 6. mjesec pa ćemo svjedodžbu valjda dobiti, ali nije u redu. Na uplatnicama za lipanj, kao i na uplatnicama za svibanj, piše dospjeće plaćanja do 15.6., znači za lipanj je rok plaćanja bio odmah.

Pa da, upravo to...početkom 6. dobili uplatnice za 05. s plaćanjem do 15.06. i onda 13.06. dobili uplatnice za 06. sa plaćanjem do 15.06.. Mislim, pa tko je tu lud!?

Sutra će me čuti oni tamo u računovodstvu!! Uostalom, u 5. mjesecu sam im donjela rješenje od DD-a koji mi uopće izgleda nisu uzeli u obzir za prehranu u 06. mjesecu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •