Da malo padobranski uletim... da li ima neka bas preporuka koliki bi trebao biti taj postotak tjel. masnoce u zena recimo na pragu 40-ih? Ja po kilama ne spadam u kategoriju za mrsavljenje (169/57) i nikad nisam nesto posebno pazila na prehranu, u stvari jedem kako mi pase ali nesto sam u zadnje vrijeme (tj. nakon poroda) postala svjesnija svog (ne)izgleda i cini mi se da bi trebala mozda smanjiti taj postotak. Meni je 23.6% (po onoj vazi za to) i to mi se nekako cini uzasno puno, 1/4 tezine samo mast??? I kojim metodama mislis mijenjati taj omjer ako si npr. zadovoljna misicnom masom odnosno kondicijom?
A sto se programa vjezbanja tice - necu se prijavljivati jer idem na more sad, u kamp, i stvarno ne mogu skakutati u prikolici, a nemam bogme ni namjeru skakutati vani pred zacudjenim njemackim penzicima, pa sve to otpada za jesen. No, kad dodje na red, zanimaju me iskljucivo 30-min programi, za vise sigurno nemam vremena. I da ne zahtjevaju utege i sl. I da nije jako monotono. Jel ima koji od Jilijan da zadovoljava te uvjete?