Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Koliko su vješti u čitanju vaši prvašići?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jednom nas je profesorica testirala citanju na glas u prvom srednje, gimnazija. Bozeeeee sramoteeeeeee.
    Vidim da mi je koristilo sto sam kao mala citala na glas sve lektire koje sam imala (nizi razredi).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Jednom nas je profesorica testirala citanju na glas u prvom srednje, gimnazija. Bozeeeee sramoteeeeeee.
    Vidim da mi je koristilo sto sam kao mala citala na glas sve lektire koje sam imala (nizi razredi).
    U čemu je štos, loše su čitali naglas, ili...?

Zapravo ne znam koliko je čitanje naglas bitno, ako dijete zna dobro čitati u sebi. Nemam neki stav po tom pitanju, pa bih rado čula i iskustva drugih.
    Moj upravo-završeni prvašić čita glatko i s razumijevanjem - u sebi - a kad čita naglas, onda guta glasove, pokuša brzo čitati pa ne artikulira dobro, uglavnom, zvuči kao logopedski slučaj Jedva je nekako tijekom 1. razreda naučio obraćati pažnju na interpunkciju.
    Ali on nikad nije volio čitati naglas, čak ni kad je tek učio čitati, kad sam pokušavala onu foru - jednu rečenicu čitam ja, jednu on, nije to volio. A sam u sebi čita bez problema i voli čitati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •