Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Genijalna mi je moja teta, koja je, kupajući se u nekoj vali... s čežnjom i uzdahom gledala preliječući avion i komentirala (sad u penziji, eks poslovnjakinja) - ajme, a sad ljudi lipo u odijelima lete negdje na sastanke.... Svakom svoje. Nije zato manje žensko, niti je roditelj iz pakla (po meni).
evo vidiš, a lijepo je mirno odgajala djecu ne brinući se oko tisuću i jedne pi*darije koje nas brinu. oće dijete biti pet dana kod svekrve koja će mu nedaj bože dati dva bombona. ili oš prat kupaonu s domestosom ili octom. da, još su nam, kraj svih mogućih tvornica, elektrana, svjetskih zagađivača, natovarili i brigu oko opstanka planeta na vrat, ko da nisu dosta djeca. lol

a ne, danas moraš radi zdravog razuma, kako krumpi kaže, dojiti do treće, vješati snježno bijele pelene bez omekšivača, ići dva dana u berbu s obitelji, u svemu uživati, ništa shvaćati kao svjesnu žrtvu (a je vas boli taj pojam žrtve ), a ako voliš posao, onda još uživati u finim sastancima, uspješno odrađenoj prezentaciji, manikiranim noktima i čaši vina. meni se nekako čini da je to jedan zahtjevan stil života. a takav stil se provlači kroz ovaj forum. bez obzira na zdrav razum. hebemu miša, ne znam, al čini mi se da oni šljašteći forumi ipak nisu ovako zahtjevni kao ovaj naš. :D

sad sam se sjetila vertex, moraš brinuti i o zadovoljavanju seksualnih potreba, svojih, s nekim.

a kud sve to strpat da mi je znat

to vam je ljudi moji - nemoguće.
negdje ćete morati kiksati i gotovo.
oće li to biti dijete koje će spavati kod bake i jesti vako nako, ili će to biti planeta koja će nekako morati preživjeti s domestosom i pampersicama, ili će to biti manikirani nokti i sastanci. čašu vina ne dam

naravno, uvijek ostaje utjeha - to je MOJ i samo MOJ izbor.

nije ovdje bitno što meni paše i ne paše, u čemu ja osobno uživam i ne uživam i što mi je leglo, u principu, cijela ova rasprava mi je zanimljiva u smislu ovog što je mikka napisala - ina may gaskin na skupu feministica. kog boga je ona tamo tražila da mi je znat.
znam ustvari, radi se o klasičnoj teoriji zavjere - najveća prevara muškaraca u ovom novom konzervatizmu je ta da su nas suptilno i lagano počeli uvjeravati da je rađanje srž ženskih prava.