Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
a možeš li mi reći tko to zagovara takav model?
vidim da su ove prihvatile taj model.
Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
Nedavno su me na razgovoru za posao pitali kako uspijem zonglirati dijete i posao. Najgore je sto me to pitala zena od kojih 35, neudana, bez djece, jer je karijera bitnija. Kako znam vec neke ljude u toj firmi rekli su mi da od kad je ona direktorica, zaposljavaju samo muskarce.
Muskarce koje sigurno nije pitala kako uspiju uskladiti obitelj i karijeru.
Zapravo mi je najgore sto me to pitala zena!
Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
kaže mi muž nekidan kad se vraćao s posla da je odbio neki poziv u firmi na cugu uz obrazloženje da sam sama s djecom, mala beba, blablabla. a kolegica veli da mi je to ionako dužnost, žena se čudi što on ima s tim. eto.
pa nema ništa. samo koji dnk i dom.
još da nešto kažem o ovome, što također potvrđuje taj model.
Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
pa zena ce te to i pitati/postaviti se tako. jer ona tada nije zena, niti muskarac, ona je vlasnica firme, direktorica ili sta god. i ruku na srce sve sto pita stoji. i ako joj je bitna firma i njena egzistencija, tako ce se i postaviti.
da nebi mislile da imam nešto protiv uspješnih žena.
ima i drugačijih direktora/ica. koje će zaposliti osobu, a ne muškarca ili ženu. i pronaći mogućnost da zadrže vrijednog radnika.

mogu zamisliti da će moje kćeri ili kćeri mojih kćeri, doživjeti društvo u kojemu se nitko neće zgroziti ako su se nakon minimalnog obaveznog porodiljnog vratile na posao. i vlasnike poduzeća koji će muškarcu odobriti korištenje porodiljnog. društvo koje će osigurati postojanje servisa za čuvanje djece od najranije dobi. u kojem će se zapošljavati po sposobnostima, a ne po spolu.

ono društvo u kojemu bilo koji osobni izbor (do granice poštivanja tuđih sloboda) neće biti razlog za diskriminaciju ili zgražanje.