Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Istine i laži o medicinski potpomognutoj oplodnji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sherajte i lajkajte sa rodinog profila na fb.
    Anabanana ne znam bi li se smijala ili plakala na tvoj post. Ovaj dio sa svekiima mi je genijalan. Oni jos kao i imaju neku predodjbu o mpo jer su u kontaktu s vama. Zamislite sto misle ljudi koji nemaju blage veze o tome.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam već neki dan isprintala taj letak, jer sam prilikom posjeta svojoj ginekologici našla letak "Crkva zabranjuje umjetnu oplodnju", izdavač "ProVita", dr.med. Antun Lisec grozno
    htjela sam pokupiti sve i baciti, al bio je samo jedan, što nažalost znači da su ostale uzeli i pročitali ljudi u čekaonici
    baš sam se razljutila, a nisam ni čitala....
    stvarno ne mogu shvatiti zašto se neki ljudi trude oko nečega što ih se ne tiče
    pa si onda mislim, kako se oni mogu truditi oko nečega što se njih ne tiče, zašto se mi ne možemo više potruditi oko nečega što nam je tako bitno...
    još printam par komada (ne smijem puno odjednom) pa nosim u dom zdravlja

a što se tiče objašnjavanja... pričam onima koje zanima, i stvarno im bude jasnije
    al neki ljudi su jednostavno glupi, ili se prave glupi, oko takvih ne gubim vrijeme (ni živce)
    Posljednje uređivanje od Ginger : 12.07.2012. at 08:35

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Sherajte i lajkajte sa rodinog profila na fb.
    Anabanana ne znam bi li se smijala ili plakala na tvoj post. Ovaj dio sa svekiima mi je genijalan. Oni jos kao i imaju neku predodjbu o mpo jer su u kontaktu s vama. Zamislite sto misle ljudi koji nemaju blage veze o tome.
    je draga, tako ti je kod nas..sad se spremamo ponovo u 9. mjeseca, nikome ne govorimo, niti njima, moš mislit podrške

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •