Ovako, curica mi ima 7 i kusur mjeseci, ne posjeda se sama i ne sjedi stabilno niti ne stoji tako da ne zadovoljava uvjet prelaza u sjedalicu u smjeru voznje... No, po duzini je prerasla jaje... Kako planiramo putovanja tokom ljeta moramo joj uzeti novu sjedalicu... Trebali bi joj uzeti kategoriju 0/I tj. od 0 do 18 kg. Gledali smo jucer u ducanima takve sjedalice i vidjeli smo da ima svacega... Ja bi rado cula ako netko ima iskustva da podijeli... Od proizvodaca be safe smo vidjeli sjedalicu koja naprijed ima nesto kao sipku koja sluzi kao uporiste o sjedalo kada je sjedalica okrenuta u obrnutom smjeru od smjera voznje, ostale sjedalice to nemaju a meni se cini dosta logicno da mora imati to uporiste a opet takva sjedalica kosta minimalno 3500 kn sto nam je puno previse... Sada trazim neku alternativu pa bi rado cula misljenja...
U pretrazi nisam nasla nista slicno pa neka me se slobodno preusmjeri ako ima...

Odgovori s citatom
Nije ni nama bas u cilju kupovat bezveze skuplje sjedalice ako ne moramo ali bas i ne mozemo cekati jos dva do tri mjeseca da ju nigdje ne vozimo dok ne moze u onu od 09 do 18...