Pokazuje rezultate 1 do 50 od 228

Tema: SABOR - počela rasprava SAD

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    zaboravila si ukidanje pristanka partnera kad doniras SVOJE spolne stanice
    Jesam ovo dobro shvatila? Da bi ja mogla donirati svoje stanice bez pristanka mog partnera tj. MM??
    Ako je tako, meni osobno se to ne svidja.. Ne bih ni ja voljela da on donira svoje spermiće bez mog znanja/pristanka..

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam ovo dobro shvatila? Da bi ja mogla donirati svoje stanice bez pristanka mog partnera tj. MM??
    Ako je tako, meni osobno se to ne svidja.. Ne bih ni ja voljela da on donira svoje spermiće bez mog znanja/pristanka..
    nije isto znanje i pristanak,a zasto peglati muza da ide potisivati nesto ako smo se doma dogovorili da ću ja ili on nesto uraditi.Ja sam iskreno za i ako budem u stimuliranom i imala preko 12 sigurno ću donirati.Ali svatko ima pravo na svoj stav

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

TiPkam sa mobitela pa mi pobjegao post..
    Htjela sam napisati da cu razmisliti do sljedeceg postupka, jer priznajem nisam o tome nikad razmisljala..

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku

dobro si shvatila
    moze se tebi svidjati ili ne svidjati, ali to je tvoje tijelo i tvoje stanice. ne trebas njegov pristanak za donirati bubreg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •