Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Tema o pusenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nitko nije od smrada umro, a :D

ma, ljudi su nepristojni i to nema veze s cigaretama, nepristojni pušači, nepristojni neperači vlastitog tijela, nepristojni žderači podriguše u autobusu i ostali nepristojni
    a postoje i pristojni pušači, koji puše u birtiji u kojoj je dozvoljeno, na balkonu i ispred zgrade-takva je, naime, većina

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    nitko nije od smrada umro, a :D

ma, ljudi su nepristojni i to nema veze s cigaretama, nepristojni pušači, nepristojni neperači vlastitog tijela, nepristojni žderači podriguše u autobusu i ostali nepristojni
    a postoje i pristojni pušači, koji puše u birtiji u kojoj je dozvoljeno, na balkonu i ispred zgrade-takva je, naime, većina
    potpisujem
    onaj tko će sjesti pokraj majke s djetetom u parkiću ili trudnice,
    ili će pušiti u nečijem stanu bez pitanja smije li i koja su pravila, njima ne vrijedi ništa govoriti, možeš se samo svađati što je za mene stresnije od udisanja dima
    da je nekulturno, je, nekulturno je, slažem se
    kad bi mi to smetalo vani, ustala bih se i otišla, ali nisam nikada doživjela
    zapravo, kao trudnica sam bila u kućama gdje se pušilo, nije me nitko doživljavao (radi se o bratu, sestrama, snaji...), nisam ništa komentirala i tako tamo idem jednom u tri mjeseca pa ne doživljavam to kao kakav bed
    vjerojatno bih drugačije postupila da mi dijete ima dišnih problema, no hvala Bogu, ne sjećam se kada je bilo tko od nas bio bolestan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •