Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Tema o pusenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne smeta svakom nepušaču dim, meni npr. do prije godinu dana-dvije nije smetalo sjediti s pušačima na otvorenom, niti sjediti u zadimljenom
    bircu. Ono, smetao bi mi normalno smrad, al sada mi se iste sekunde kad osjetim dim začepi nos, a ponekad me počne boliti
    i glava. Jednostavno mi je organizam počeo tako reagirati na dim i bježim od njega kad god mogu...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne smeta svakom nepušaču dim, meni npr. do prije godinu dana-dvije nije smetalo sjediti s pušačima na otvorenom, niti sjediti u zadimljenom
    bircu. Ono, smetao bi mi normalno smrad, al sada mi se iste sekunde kad osjetim dim začepi nos, a ponekad me počne boliti
    i glava. Jednostavno mi je organizam počeo tako reagirati na dim i bježim od njega kad god mogu...
    X
    To sam več napisala, prije me nije smetao dim (dečko je pušio), sad me opako smeta.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    X
    To sam več napisala, prije me nije smetao dim (dečko je pušio), sad me opako smeta.
    Meni je problem isto to - začepi mi se nos i zasuze oči, ali za to mora bit dobro zadimljeno (park-pušenje se u to ne kvalificira). Vjerojatno je to alergična podloga koju sam predala svojoj maloj u naslijedstvo, samo što se kod mene manifestira kao alerg. rinitis, a kod nje ko astma - ali, zbog toga svega skupa nastojim izbjegavat zadimljeno koliko god mogu, doduše, što je ona veća, nadam se da će i astma popustit, pa me manje frka svega toga, plus je na terapiji, ali izmičem je iz direktnog dima dok god ima dg. astme.

Iako sam vrlo svjesna da čim je izmijesi pubertet, ako pušenje i dalje bude rašireno, a bit će, neće se moći izmicat, ali dotad će pluća ipak ojačat, plus za alergije se računa da su kao, ako imaš sreće, od puberteta do klimaksa u remisiji, pa onda opet krenu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.07.2012. at 15:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •