Meni se ovo čini dobro, samo bih ja pekla u pećnici, ne bih pržila u ulju:
http://www.coolinarika.com/recept/pl...a-i-feta-sira/
Meni se ovo čini dobro, samo bih ja pekla u pećnici, ne bih pržila u ulju:
http://www.coolinarika.com/recept/pl...a-i-feta-sira/
mljac...nisam probala baš ovako, ali je moja mama radila "palačinke" sa tikvicama (u smjesu je naribala tikvice - i još mi veli da je bolje ako se riba na onaj sitan ribež za limun, a ne onaj za jabuke, iako meni ne smetaju "rezanci" od tikvica koje zagrizem ) ...ovaj štos je baš zgodan ako taj čas u kući nemaš sir ili luk.......
moj mali baš ne voli tikvice (ja sam ih pekla danima "na roštilj" u pećnici)...ali ovako kamuflirane može,
podvaljivala sam i kamuflirala čak i u gusto varivo sa svim i svačim (paprika, luk, grašak, mrkva, paradajz sos, malo dimljene šunke na rezance i tikvice na kockice umjesto krumpira...) - toliko je bilo fino da je mali rekao da mu je fini "taj krumpir"...hihihi....