Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: A što s divovskom tikvicom ili bučom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Meni se ovo čini dobro, samo bih ja pekla u pećnici, ne bih pržila u ulju:
    http://www.coolinarika.com/recept/pl...a-i-feta-sira/

  2. #2
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se ovo čini dobro, samo bih ja pekla u pećnici, ne bih pržila u ulju:
    http://www.coolinarika.com/recept/pl...a-i-feta-sira/
    Radim slično, ali s ribancem. Mljac!

  3. #3
    Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Lokacija
    na pravom mjestu
    Postovi
    618

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se ovo čini dobro, samo bih ja pekla u pećnici, ne bih pržila u ulju:
    http://www.coolinarika.com/recept/pl...a-i-feta-sira/
    mljac...nisam probala baš ovako, ali je moja mama radila "palačinke" sa tikvicama (u smjesu je naribala tikvice - i još mi veli da je bolje ako se riba na onaj sitan ribež za limun, a ne onaj za jabuke, iako meni ne smetaju "rezanci" od tikvica koje zagrizem ) ...ovaj štos je baš zgodan ako taj čas u kući nemaš sir ili luk.......

    moj mali baš ne voli tikvice (ja sam ih pekla danima "na roštilj" u pećnici)...ali ovako kamuflirane može,
    podvaljivala sam i kamuflirala čak i u gusto varivo sa svim i svačim (paprika, luk, grašak, mrkva, paradajz sos, malo dimljene šunke na rezance i tikvice na kockice umjesto krumpira...) - toliko je bilo fino da je mali rekao da mu je fini "taj krumpir"...hihihi....

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •