ja sam se davno pomirila s tim da nema bozicnice, regresa, dara za dijete... ali me ovaj prijevoz jako muci...
putujem svaki dan autom na posao jer bi mi zet-om trebalo preko sat i pol a autom sam za 20min (sto je velika razlika ako moram ici po dijete u jaslice, ostavljat ga ujutro i slicno)
mjesecno trosim oko 800kn na benzin (samo redovita nastava, bez da moram dolaziti dva puta dnevno zbog sjednice, probe sa zborom i slicno)
do sada sam dakle sama financirala preko pola svojeg prijevoza do posla, a ako mi smanje naknadu bit ce jos gore

800kn je manji kredit... nije mi to bas svejedno, nimalo...
na taj dio ne bi pristala nikako jer mi nije jasno zasto bi ja morala kupiti zet-ovu kartu da bi dobila sav novac za prijevoz??? kad ionako svi koji rade u zg (i stanuju u zg) dobiju za gradski prijevoz, ne kuzim kako bi ja konkretno tu mogla muljati...to mi smrdi na nekakvo podilazenje zet-u jer su se oni svojedobno pokusavali dogovoriti s ministarstvom da ne isplacuju djelatnicima novce nego da si moraju kupiti kartu... koji s***
i to pod izlikom da se uvodi reda u naknadu za prijevoz jer neki ljudi varaju... pa onda sredite te koji varaju a pustite nas smrtnike na miru!!!
na to sam jako ljuta