Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: imam hipohondra od 6,5 godina!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Luminitsa prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je čula od djeda ili bake kako se žale? Baš mi je neki dan kolegica pričala kako njen klinac nakon cijelog dana provedenog s bakom legne na kauč pa jauče kako ga boli ovo ili ono. Ili joj je naprosto zanimljivo.
    Moja svekrva se s unukom igra pretraga, magnetske rezonancije i rentgena, npr., pa mi je jednom na telefon A. sav sretan izjavio "baka mi je imobilizirala ruku!" (kad se nisam tada srušila u nesvijest, neću nikad, a oni se još uvijek na to cerekaju, kako su me digli na foru )
    Na sreću, ipak shvaća da je to igra, inače se ne ponaša tako.

A ovo s nošenjem naočala... A. je s neke 2,5 godine bio u fazi da želi nositi naočale, naprosto je htio biti kao mama i tata Jedna poznanica mu je dala neki dječji okvir bez stakala, pa je neko vrijeme paradirao s time okolo, poslije ga je prošlo. Iako, sve sumnje na smetnje vida ja bih shvatila ozbiljno, bez obzira na hipohondriju, pa možda bolje da ipak još jednom provjerite. Nije mi vjerojatno da će dijete u toj dobi namjerno škiljiti samo zato da postigne svoj cilj.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    A ovo s nošenjem naočala... A. je s neke 2,5 godine bio u fazi da želi nositi naočale, naprosto je htio biti kao mama i tata Jedna poznanica mu je dala neki dječji okvir bez stakala, pa je neko vrijeme paradirao s time okolo, poslije ga je prošlo. Iako, sve sumnje na smetnje vida ja bih shvatila ozbiljno, bez obzira na hipohondriju, pa možda bolje da ipak još jednom provjerite. Nije mi vjerojatno da će dijete u toj dobi namjerno škiljiti samo zato da postigne svoj cilj.
    fora okviri bez stakla su stalno u upotrebi, za igru ili čak za van! ona ih ima, mi ne mosimo naočale, baka i dida nose. znači ne bi joj bila neka nova fora
    sutra ide na još jednu kontrolu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •