Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    cekamo FET u 9/2012, PFC...
    ima li vas još takvih?
    Mi imamo konzultacije u PFC-u 11.09.2012., nije postupak, ali nadamo se dogovoriti jedan...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo konzultacije u PFC-u 11.09.2012., nije postupak, ali nadamo se dogovoriti jedan...
    kismet, ja sam ti gore 11.09 na FET-u. možda se i sretnemo.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    kismet, ja sam ti gore 11.09 na FET-u. možda se i sretnemo.
    Bluebella, ja sam blonda 1,84 m - ne možeš me fulati

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bluebella, ja sam blonda 1,84 m - ne možeš me fulati
    i ja sam blonda, nekih 14 cm niža
    u kojem hotelu ste?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bok drage moje! Eto da vas malo pozdravim...čitam više manje stalno što se kod vas dešava ali kod mene ništa novo pa ništa i ne pišem. Vidim da se lagano zahuktava s odlascima u Prag pa ćemo i mi nadam se početkom 10. mjeseca gore. Držim svima fige !

btwy. hoće pasti neka zg kavica u skorije vrijeme?

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

u kojem hotelu ste?
    Nismo još odabrali hotel, MM je malo "zvicijan" što bi Primorci rekli, nikako se odlučiti...
    A sad, nadam se da nisam OT i molim malu pomoć od iskusnijih ; da li ima smisla skupljati dokumentaciju za HZZO i pokušati iskamčiti nešto od njih s obzirom da mi je AMH 3,7 nakon 4 lpsc i 2 kiretaže, 1 spontanog i cca, 1,5 godinu ležanja na ginekologiji( u više navrata, dakako)- za riječke doktore sam vrlo specifičan slučaj i neki su se tijekom mojih boravaka u bolnici i nakon svih silnih komplikacija složili da donacija ne bi bila loša ideja, naime, ja ne bih uopće smjela dirati u jajnike, odnosno, punktirati ih jer bi to moglo rezultirati 5,6,7.... operacijom i vađenjem istih-stvaraju mi se gnojni apscesi, SE i CRP skaču preko 100 i da dalje ne nabrajam, mogla bih roman napisati... Što mislite?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nismo još odabrali hotel, MM je malo "zvicijan" što bi Primorci rekli, nikako se odlučiti...
    A sad, nadam se da nisam OT i molim malu pomoć od iskusnijih ; da li ima smisla skupljati dokumentaciju za HZZO i pokušati iskamčiti nešto od njih s obzirom da mi je AMH 3,7 nakon 4 lpsc i 2 kiretaže, 1 spontanog i cca, 1,5 godinu ležanja na ginekologiji( u više navrata, dakako)- za riječke doktore sam vrlo specifičan slučaj i neki su se tijekom mojih boravaka u bolnici i nakon svih silnih komplikacija složili da donacija ne bi bila loša ideja, naime, ja ne bih uopće smjela dirati u jajnike, odnosno, punktirati ih jer bi to moglo rezultirati 5,6,7.... operacijom i vađenjem istih-stvaraju mi se gnojni apscesi, SE i CRP skaču preko 100 i da dalje ne nabrajam, mogla bih roman napisati... Što mislite?
    ako je tebi donacija ok opcija, a obzirom na dijagnozu i vjerojatno poprilicnu lijecnicku dokumentaciju, ne vidim razloga zasto ne bi pokusala s HZZO
    s dobrom preporukom lijecnika moglo bi proci

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

u kojem hotelu ste?
    Bluebella, jučer smo rezervirali hotel Klara, Prag o7 (blizu klinike), gdje vi odsjedate?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •