Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Ići na put ili ne ići???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A i dalje mi nije jasno sto ce im rodni list (za svaki slucaj) kad sve to ocito pise u kompjutoru i ko je bebi mama i ko mu je tata... na inozemnim granicama niko nas nije nista pitao.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    A i dalje mi nije jasno sto ce im rodni list (za svaki slucaj) kad sve to ocito pise u kompjutoru i ko je bebi mama i ko mu je tata... na inozemnim granicama niko nas nije nista pitao.
    A jeli se moglo dogoditi da dijete vodis od oca ,da se razilazite ,kakva korist sto netko zna tko mu je mama a tko tata?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    A jeli se moglo dogoditi da dijete vodis od oca ,da se razilazite ,kakva korist sto netko zna tko mu je mama a tko tata?
    Moglo se, ali meni su u mupu rekli da dijete moze s jednim roditeljem i da ne treba nikakvo dopustenje drugog roditelja, a i na granici su mi rekli da ne bi trebalo nista da imamo istu adresu, tako da mislim da ipak ne treba, a i vidis da smo presli granicu. A ako i treba nesto, nije to problem, al nek se onda medjusobno usklade, meni su jedini problem neuskladjene informacije, i sve od strane drzavnih sluzbenika. A iskreno ne da mi se ic po ovjeru kod javnog biljeznika svaki put i placat mu za nju, akjo ne treba. U inozemstvu nas niko nista nije pitao, ni tko je mali ni sto mi je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •