-
Da ne otvaram novu temu, podižem ovu, s tim da se radi o šestogodišnjacima.
Spavaju li vam predškolci u vrtiću?
M. nas već danima moli da ove godine dolazimo po njega nakon ručka, jer ne želi ostat na spavanju. Danas je bio prvi dan i kaže da su svi spavali osim njega.
Inače, tek od prošle godine ostaje na spavanju (to je bila njegova želja jer mu je bilo super još se igrati nakon spavanja i jesti užinu s frendovima). Nekad bi zaspao, nekad ne. Najčešće bi zaspao kasnije od svih i budio se kasnije (djeca skaču, viču, igraju se u sobi, a on još spava).
Meni to spavanje uopće ne paše jer navečer kasno zaspe (stavim ga spavat oko 9,30 al se još stoput digne, sad je žedan, sad mu se opet piški pa mu se kaka....pa legne pa me zove jer mi nešto mora reć i tako...zaspe oko 10,30-11) i onda se ujutro jedva diže (oko 7,30), pa umoran zaspe u vrtiću i tako u krug. Više bi mi odgovaralo da ne spava pa bi navečer zaspao u normalno vrijeme i normalno se ujutro probudio.
Njemu jadnom je to ležanje u krevetu užas. I meni bi bilo da moram sat i pol ležat u krevetu i bit tiho, a kamoli ne djetetu.
Ok, kužim ja da mora bit tiho, ipak svi ostali spavaju, da ih ne ometa i ne budi, al valjda i on ima pravo ne spavat ako neće, al ne da mora ležat u krevetu!
Rekla sam mu nek izdrži ovaj tjedan, vidjet ćemo kako bude, vidjet ćemo s tetama pa ćemo se onda dogovorit što ćemo.
Pročitala sam postove iznad kako je u vašim vrtićima al me najviše zanima da li vam predškolci spavaju u vrtiću?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma