Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Boravak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle zanima me kako funkcionira boravak u vašim školama.
    Evo moj je bio jučer prvi put i rekao je da se dosađivao da nisu ništa učili.
    Da su prvo malo išli obići školu pa su onda išli ručati i onda se dosađivao.
    Ja sam jučer došla oko 13 i oni su svi sjedili i zujali a učiteljica je sjedila za stolom i kad je došla do mene rekla je da je sva u papirima.
    Pa prvi tjedan u prvom razredu i ne rade ništa u boravku. Nemaju još zadaća.
    Naši uglavnom idu van, dosta vremena borave vani. I kasnije, kad dođu zadaće, nakon pisanja zadaće idu van pa se tamo igraju.
    Jedino nisam sretna s boravkom kad je vrijeme loše pa ne idu van, jer tada nakon pisanja zadaće ne rade ništa suvislo - gledaju crtiće, mijenjaju sličice, valjaju se po podu (dečki). Bilo bi mi draže da imaju neku zajedničku aktivnost, skupa s učiteljicom, ali to očito tako ne funkcionira.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo bi mi draže da imaju neku zajedničku aktivnost, skupa s učiteljicom, ali to očito tako ne funkcionira.
    o ovome mi je receno da jako ovisi kakva je uciteljica i koliko joj se radi
    kako one nisu placene od ministarstva, vec od grada, u nasem selu znaju im cesto kasniti place, pa im entuzijazam bas i nije na nekom nivo. razumijem ih ali opet .......
    one koje su trenutno kod nas ne poznajem niti jednu, pa jos nemam sta pisati o njima.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    o ovome mi je receno da jako ovisi kakva je uciteljica i koliko joj se radi
    Da, to mi je skroz jasno.
    Iskreno, najradije bih da ne mora biti u boravku, ali sad još ne možemo drugačije.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino nisam sretna s boravkom kad je vrijeme loše pa ne idu van, jer tada nakon pisanja zadaće ne rade ništa suvislo - gledaju crtiće, mijenjaju sličice, valjaju se po podu (dečki). Bilo bi mi draže da imaju neku zajedničku aktivnost, skupa s učiteljicom, ali to očito tako ne funkcionira.
    moj sin više nije u boravku ( treći razred ) ali je prva dva razreda boravak funkcionirao odlično
    mislim da je to dosta do učiteljice
    naša je baš u ovim situacijama,kada npr pada kiša izmišljala igre.naprimjer igrali su bingo ali nisu izvlačili brojeve nego matematičke zadatke.npr izvuku 2+5 pa pa trebaju izračunati da bi označili 7.
    i svašta u tom stilu.Ono što je meni bilo super da je zadaća uvijek sva bila napisana ( i engleski i vjeronauk ) te su i gradivo učili.prije testova pogotovo .Naše su učiteljice bile složne u tome da je za djecu dosta što su u školi do 15,30 i da sve trebaju obaviti u školi.Malo me je i sram za reči ali ja u prva dva razreda ,osim što smo preko vikenda sve prolistali nisam ni osjetila da mi je dijete školarac.
    U drugom polugodištu drugog razreda ih je učiteljica počela drilati da sami rješavaju zadaću da se nauče za ovu godinu.
    i uvijek je bilo vremena i za igru i za van.
    Inače imala je raspored nakon ručka prvo malo van,pa zadaća i učenje pa opet igra ako stignu.Osim kada je bio snijeg ,onda prvo zadaća pa van dok roditelji ne dođu jer ako se neko smoči da ne bude mokar u učionici.Stvarno je o svemu mislila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •