Pokazuje rezultate 1 do 50 od 130

Tema: regulacija usca mure, novo unistavanj hrvatske

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    u domoljublje ne vjerujem, to je bajka koju vladajuca kasta prodaje potlacenima (pa onda ekipa po potrebi i gine za vladajucu kastu i ime visih ciljeva). svijet je u biti veliko selo, i svako zagadjenje i unistavanje ima efekt na sve ne samo na ljude koji zive u blizini.
    na žalost ali činjenica, i da više ljudi ovog planeta razmišlja tako vjerojano bi daleko manje bilo i krvoprolića i diskriminacija na osnovu spola, vjere, boje kože, sexualne orijentacije i daleko manje uništavanja planeta.

indoktrinacija i mržnja su oruđe kojim vladajuće kaste upravljaju podanicima, na žalost.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    na žalost ali činjenica, i da više ljudi ovog planeta razmišlja tako vjerojano bi daleko manje bilo i krvoprolića i diskriminacija na osnovu spola, vjere, boje kože, sexualne orijentacije i daleko manje uništavanja planeta.

indoktrinacija i mržnja su oruđe kojim vladajuće kaste upravljaju podanicima, na žalost.

a ovo sve ima veze s temom, možete mi točno pojasniti kako?

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    a ovo sve ima veze s temom, možete mi točno pojasniti kako?
    nema naravno, ali tema se očigledno splitala. ali ajmo mi nazad na muru, slažem se.

dakle ako imaš i ti kakav konkretan primjer, saznanje, argument ili slično što bi konstuktivno pridonijelo temi nemoj se ustručvati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •