imam ja takve doma, a taj gumeni dio nakon nekog vremena se odlijepi, i počne pucati
može li pitanje a zakaj si ti spavala na tom, jer radi popišanke, ili on to svima.
Ja se ne skuham, istina spavamo samo ispod frotirke, jedino me buudi šuškanje , ali i jedan dan doć će i tome kraj
Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.09.2012. at 15:01
Prijatelja u množiniobitelji moje prijateljice.
Smjehuljica i ja smo bile u posjeti, ustupili su nam svoj bračni krevet, pa je stavila standardnu dodatnu opremu za krevet koju i sama koristi jer su joj klinci mali.
ok i meni je to standardna oprema kad spavam, jer spavam s klincem, pa se ponekad zalomi.
ja radije imam zapišani i ispovraćani madrac nego tu podlogu.
gdje ima onih nekih finih čokoladnih bombona, što se kupuju na komade
negdje oko kvatrića
one skupe
znači, ne bajadere i griote u rinfuzi, nego one... ma znate
to je ono na sjevernom dijelu name?
tenks, Cathy
ti stvarno uvijek imaš informacije![]()
Tražim nastavak za stolicu, kao što imaju u kinu ili kazalištu, kada je dijete prenisko da sjedi samo na stolici.
Da li je netko vidio tako nešto u Zagrebu?
borka imali su svojevremeno booster za klince za hranjenje u onom ducanu baby media centar u King Crosu, info je stara par godina, ali mozda da pitas tamo.
Spajalica, Jelena.O hvala za info i ideju
A koliko otprilike košta buster?
Imaš od 300 do cca 600kn:
http://www.magicbaby.hr/hranjenje-hr...njenje-hr.html
gdje naći kabanicu za sina mi, veličina oko 146
ogledalo za djecju sobu, vecih dimenzija, s ramom (osim kod staklara)
...kabanicu za curicu, vel 128 ili vece. I da li kabanica moze pokriti i skolsku torbu ili je bolje da kupimo nesto odvojeno za to? Ako da, gdje i sto?
Hvala!
Cizme za kisu , stosne , djecje trazimo! Gdje su se skrile? Moze i kakav dobar link!![]()
Pozdrav.
Ima li tko informaciju gdje se moze kupiti Nurs Harvis sirup i koliko kosta? Bebica ima grceve, sada joj dajemo Sab Simplex kapi, ali kada bude mjesec dana stara rado bi presli na Nurs Harvis. Hvala
Jeste li negdje vidjele dreamcatcher, hvatač snova?
Zna li netko koji bi dućan u Zagrebu na potezu Trg bana Jelačića - Dubrava imao brašno Rial?
Crocs-gležnjače podstavljene, da li ima u Areni, da li su dobili robu?
ovdje ima predivnih
http://www.woohoo.hr/profili/lovely-imperfections-97421
ne znam gdje se prodaju navedene kapi, ali nema toga što može pomoći grčevima kod djece.
kolike su uobičajena posljedica razvoja probavnog sustava i ne može ih se, ako već postoje, ublažiti.
nošenje djeteta je puno učinkovitije od bilo kakvih preparata koji su marketinški trik i služe samo kako bi umirili nas, roditelje, da smo poduzeli sve što je u našoj moći.
kolike će proći, samo treba izdržati![]()
Gdje kupiti "bubble wrap"?
Pretraga mi daje samo savjete oko preseljenja ali ne i gdje nabaviti isti.
Trebam zapakirati 4 staklene ploce sa stola u dnevnom boravku znaci promjera su oko jednog metra, okrugle i dosta teske, tako da mi ih je jako tesko u nesto svakodnevno spakirati.
bubblewrap rolu vidjela prosli tjedan u muelleru u westgate-u
Nije za autoricu posta, ali možda posluži drugima: Mass u Westgateu ima velik izbor prelijepih, nešto skupljih (u prosjeku 150 kn) čizmica. Planet-obuća također ima solidan izbor (jeftinije (oko 130 kn), ne tako lijepe, većinom podstavljene).Cizme za kisu , stosne , djecje trazimo! Gdje su se skrile? Moze i kakav dobar link!![]()
Hvala! Nisam nikad vidjela za kupiti ali srecom vidim da ga ima za nabaviti...
duplic
Posljednje uređivanje od sillyme : 17.09.2012. at 11:31
Gumene cizme: http://www.gazela-sesvete.hr/artikl....SKID=58&ID=240