Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Kozje mlijeko

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj PikiViki prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam isto veliki ljubitelj domaćeg kozjeg mlijeka ali sad kad imam dijete nemam prilike nabaviti domaće. Pa kad je malešna napunila godinu dana smo počeli davati kupovno kozje i kravlje. Oboje je mala dobro prihvatila. I na pjaci kupujem domaće kozje/kravlje sireve. E sad kakvo je vaše mišljenje što se tiše kupovnog kozjeg mlijeka. Ista priča kao i kravlje ili ima neki (pozitivne) razlike?!
    i nama se dogodi da ne uspijemo nabaviti domaće pa dajem kupovno, i ja iskreno ne vidim razliku.. kad je prehlada u pitanju smanjimo kravlje i pojačamo kozje i svejedno je jel domaće ili kupovno, sekreta u nosu ima manje! po tome znam da i kozje kupovno je ok!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
    i nama se dogodi da ne uspijemo nabaviti domaće pa dajem kupovno, i ja iskreno ne vidim razliku.. kad je prehlada u pitanju smanjimo kravlje i pojačamo kozje i svejedno je jel domaće ili kupovno, sekreta u nosu ima manje! po tome znam da i kozje kupovno je ok!
    Moja je evo drugi tjedan u vrtiću i naravno da joj je odmah procurio nos i da kašljuca dok spava. Pojačat ću joj sad kozje, baš me zanima hoću primjetit razliku. Iako sam na par mjesta čula da se ne preporučavaju mliječni proizvodi dok dijete kašlje jer još više nadražuje i tjera na kašalj.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj PikiViki prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je evo drugi tjedan u vrtiću i naravno da joj je odmah procurio nos i da kašljuca dok spava. Pojačat ću joj sad kozje, baš me zanima hoću primjetit razliku. Iako sam na par mjesta čula da se ne preporučavaju mliječni proizvodi dok dijete kašlje jer još više nadražuje i tjera na kašalj.
    ne preporuća se kravlje.. ono potiće izlučivanju sluzi dok kozje radi totalno suprotno.. probaj, ja zbilja vidim rezultate, ja ih vidim i 10 min nakon kravljeg, nosić se napuni i baš je nadražuje na kašalj, ali nisam sigurna da joj tih dana skroz ukinem kravlje, kad nam je pedijatrica rekla da je kravlje nezamjenjivo u odnosu na kozije, a i bojim se da bi litra kozijeg dnevno joj zbilja opteretila bubrege..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •