kata.klik prvotno napisa
hm, kaj je jarun dovoljan za jedan zagreb? ma netreba zagrebu ništa, najbolje da je rupčaga, imamo jarun dosta nam.....parking na jarunu se plača, pun je klubova, kafića, i sličnih sadržaja...na cijelom bundeku postoje dva drvena montažna ugostiteljska objekta, od njih dva jedan radi cijelu godinu (mislim) drugi radi od 4-10 mjeseca....ništa se ne plaća, možeš doći sam, sa djecom sa pasom u šetnju...na jarunu nesmiju životinje....imaju tri namjenska igrališta, ako se nevaram novo igralište na desnoj strani bundeka je igralište za djecu sa posebnim potrebama, ova druga dva su prilagođena za djecu do 5 godina i za starije...koliko je ko uzeo sebi novaca u đep to je stvar pravne države da ona odluči....ali ako gledamo bundek nekad ili sad definitivno sad....između ostalog postoji dio jezera koji je ostao u prvobitnom obliku, nije napravljen i namjenjen za kupanje....drugo u bližoj i daljoj okolici zagreba unutar samog grada postoji još puno rukavaca, ne uređenih prostora...eko staništa.... koliko zaštićenih eko parkova ma Hrvatska ovakva kakva je sada nije ni blizu ekokatastrofe kakva je recimo u nizozemskoj, njemačkoj i ostalim "super razvijenim zemljama" dali znate koliko je rijeka u Hrvatskoj plovno? Koliko bi ih još moglo biti plovno regulacijom....ma mogla bi ovako u nedogled....
što se ene tiče mogli su izostaviti taj dio da postane mjesto za kupanje i ostaviti jezero kao ono na maksimiru, a sve ostalo urediti i napraviti onako kako je sad....ali to je moje mišljenje....