Pokazuje rezultate 1 do 50 od 290

Tema: crocs

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da li neka od vas ima ove čizme, ali u boji plum? zanima me kakva je boja uživo
    http://www.wellbie.hr/main.php?com=i...no&izdelek=956

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moram napisati da sam potpuno promijenila mišljenje o kroksicama. Prije mi nije bilo jasno zašto bi netko dao 250 kuna za gumene šlape, ne osobito lijepe. Onda su ovog ljeta moji roditelji mom sinu kupili jedne i on ih je nosio cijelo ljeto: na igralište (može i nogomet, zatvoreni prsti), na kupanje (ulazio s njima u more), u grad (lako se peru, brzo suše), kad je hladnije (mogu čarape). I uz sve to su preživjele!
    Inače bi sredio po jedan par sandala, japanki, tenisice napola i vodene papuče.
    Isplate se.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moram napisati da sam potpuno promijenila mišljenje o kroksicama. Prije mi nije bilo jasno zašto bi netko dao 250 kuna za gumene šlape, ne osobito lijepe. Onda su ovog ljeta moji roditelji mom sinu kupili jedne i on ih je nosio cijelo ljeto: na igralište (može i nogomet, zatvoreni prsti), na kupanje (ulazio s njima u more), u grad (lako se peru, brzo suše), kad je hladnije (mogu čarape). I uz sve to su preživjele!
    Inače bi sredio po jedan par sandala, japanki, tenisice napola i vodene papuče.
    Isplate se.
    Jel da? Meni su isto to bile toliko ružne cipele i ipak smo joj odlučili kupiti, prohodala je u njima, a da niti jednom nije pala, ove godine uzeli novi par, peri-deri, očeš u more, po pijesku, po kamenju....sad smo joj uzeli ove gumene čizmice i otišla je tu noć spavati u njima , ona svoje crockse oooobožavaaa, zaljubljena je u njih i to mi je dovoljno da znam da su joj udobne i da ih voli nositi, jer kad njoj cipela nije udobna nema šanse da je više stavi na nogu.
    Sad ima jedan problem, a to je da sam prvi put i ja poželjela jedne i to čizme, one plave .

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ja.
    Boja ti je realna na fotki, vuće na trulu višnju, nikako nije plum/šljiva/plavoljubičasta.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zmajica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ja.
    Boja ti je realna na fotki, vuće na trulu višnju, nikako nije plum/šljiva/plavoljubičasta.
    Da li bi ti ih bilo mrsko slikati. Znaš zašto? Meni se jakooo sviđaju, baš ova boja koja je na fotki, ali sam vidjela neke fotografije ljudi na kojima je ta boja jako zagasita. Ja bi da je vesela, baš kao na fotki. Kažeš onda da je ista boja u živo kao na linku, jesam dobro shvatila?

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro si shvatila, boja je kao na fotki, vesela, otvorena "živa", baš razvedre tmurni kišni dan
    Vjerojatno su fotke ljudi koje si gledala bile loše, jer sigurno nisu zagasite boje.
    Neću obečati, ali potrudit ću se da ih fotkam, pa tu zalijepim fotku.

Da li bi ti ih bilo mrsko slikati. Znaš zašto? Meni se jakooo sviđaju, baš ova boja koja je na fotki, ali sam vidjela neke fotografije ljudi na kojima je ta boja jako zagasita. Ja bi da je vesela, baš kao na fotki. Kažeš onda da je ista boja u živo kao na linku, jesam dobro shvatila?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam se dvoumila izmedju tih i crvenih. Na kraju uzela crvene i baš su mi super za sive kišne dane, he,he...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •