davorka prvotno napisa
Suncokret,
hoće li tvoji kolege koji sjede u kafiću kada vode djecu na bazen kada im dnevnica za to bude primjerena izaći iz tog kafića i paziti djecu? Jel i tu problem u novcu? Mislim da nije. Jer u svakom poslu ima neradnika, pa dozvoli mi da, iako ne radim u školi, kažem da ima i u vašem.
I nema veze što ne radim u školi, imam u školi dvoje djece, uskoro ću imati i treće, u Vijeću roditelja sam već 7 godina i dovoljno poznajem problematiku iako, eto, nisam vodila djecu u ŠUP. Ovakve izjave pojedinih vaših kolegica ovdje na forumu da im ne pada na pamet preuzimati odgovornost za toliko i toliko djece su mi grozne, jer samim tim što čovjek radi određeni posao mora preuzeti odgovornost. A ako tu odgovornost ne želi preuzeti onda je morao dobro paziti što odabire za svoje zanimanje. I ne mislimo mi svi da su naša dječica najmilija i najbolja, ali bogami nisu niti svi divljaci i neartikulirani kreteni kakvim ih se pokušava prikazati. Svaki razred sigurno ima nekoliko življe djece, ponegdje i hiperaktivne i slično, ali se onda tom razredu posveti posebna pažnja, a govoriti da su djeca teška i trpati sve u isti koš mi nije fer.