-
Mislim da ne treba pretjerivati s poklonima, a djecu trebamo učiti da je važnije da ti prijatelji dođu i da se zajedno svi lijepo zabave, nego što će i koliko će dobiti za poklon. Već je sam poklon to što su ti se prijatelji odazvali pozivu! U vrtićkoj dobi sam printala razne bojanke, vježbenice i slične stvari, a primjerene dobi, koje sam pronašla na razno raznim internet stranicama. Uz to još kupila bojice i kakvu majčicu ili čarape i to sve zajedno bi bilo cca 60 kn, maksimum. Sada u školi prakticiram pisanke, olovke i uz to za cure labello, gumice za kosu u boji, naušnice iz DM i sl., a za dečke lopta (blaženi Štimac) cca 30tak kuna, dres s placa za 30-tak kuna (prvo sam bila skeptična, ali uvjerila sam se da su svi oduševljeni takvim poklonom, a dres bude vrlo dobre kvalitete, a koristi (barem donji dio) za tjelesni u školi. Eto, uglavnom uvijek je to oko 60 kn. Ne prakticiram slatkiše jer nisu zdravi, a i jakooo su skupi! U zadnje vrijeme sam skužila da dosta sinkovih prijatelja štedi kune za neku određenu igricu, pa toj djeci sinko napravi čestitku i unutra stavimo 50 kuna - tako je bilo baš na zadnjem rođendanu i slavljenik mu je rekao "Ovo mi je najbolji poklon, puno ti hvala".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma