Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Iščuđavanje zbog dojenja (u maloj sredini)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zuska, ja sam isto u maloj sredini, gdje skoro pa nitko ne doji. Prvo dijete sam dojila do 4. godine, drugo još dojim. Do 3. ročkasa sam mlađeg dojila svugdje, nije mi bio bed i baš me je brigalo (ipak je to drugo dijete pa je nakako lakše imati stav baš me briga što drugi misle, a nisam se dala smesti niti ulazila u razgovore, nastojala sam promijeniti temu osim ako su bila pitanja i/ili razgovor meni ok). Sad od kad ima 3 mi je malo bed ga dojiti samo tako u javnost pa se nastojimo malo bolje kamuflirati ili odvraćat mu pažnju dok ne dođemo doma.

No kad sam bila u Kanadi prošle zime iznenadila sam se koliko su ljudi bili zgroženi mojim dojenjem dvogodišnjaka a da se nisam pritom preko glave pokrila sam poplunom ili zatvorila se u drugu sobu ili u WC dok dojim. Tako da nismo mi baš tako loši koliko nam se ponekad čini.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    No kad sam bila u Kanadi prošle zime iznenadila sam se koliko su ljudi bili zgroženi mojim dojenjem dvogodišnjaka a da se nisam pritom preko glave pokrila sam poplunom ili zatvorila se u drugu sobu ili u WC dok dojim. Tako da nismo mi baš tako loši koliko nam se ponekad čini.
    Tu cak ne moras dojiti ni dvogodisnjaka. Bilo kakvo pokazivanje sise u javnosti je prestrasna stvar. :/

Na svu srecu, ima i onih koji doje bilo gdje. Cak je uspio i lokalni LatchOn event prije mjesec, dva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •