Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1018

Tema: Rođendani na sve strane - kako izlazite na kraj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni je to tako tužno
    takve poklone kupovati, a nisi baka, tetka ili kuma...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to tako tužno
    takve poklone kupovati, a nisi baka, tetka ili kuma...
    meni je tuzno to sto neki kupuju skupe poklone, a onda placu da ce bankrotirat

bas mi je pricala zena koja zivi u engleskoj, ne moze se nacuditi tim skupim poklonima kod nas. a ljudi deset puta siromasniji nego tamo. al valjda je to nas balkanski mentalitet, kupuje se da ne bi netko pomislio da se nema

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    meni je tuzno to sto neki kupuju skupe poklone, a onda placu da ce bankrotirat
    ta sam
    priznajem
    i meni nije tužno
    nego realnost
    već sam rekla da ne mogu kupiti poklon za 50 nekome tko je za moje dijete dao 150 k
    zapravo mogu
    ali ne želim
    to ne znači da se ne smijem žaliti

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mene ste sad zabrinuli s tim vracanjem poklona u istom rangu... bila mi je kci nedavno pozvana na rockas kod frendice s kojom se igra kad je kod bake, i posto ta mala ima igracki i igracki ja sam osjecala pritisak da kupim nesto s cim ce se htjet igrati a da vec nema i jos kad to ukombinirate s tim da sam poklon isla kupit sat vremena prije rodjendana tako da sam odjurila u CC1 sa stavom - ne izlazim dok ne kupim nesto adekvatno - cijena bas i nije sitnica (narocito kad tu vidim kolko vi smatrate standardom - iako po meni nije to bas tako skupo, kad nemas 20 rodjendana godisnje) Naravno, ja planiram pozvati tu curicu na proslavu rodjendana od moje i sto sad - nije valjda da ce njena mama misliti da treba dat poklon slicne cijene... Ne mogu joj reci da ne kupuje tako skupo - jer ce misliti da ja inace ocekujem tako nesto, a ne mogu ni ne reci jer me sad frka da ce kupiti a nisu bas pri novcu. Bas sam se usosila... (bar je poklon bio dobro prihvacen)

Inace, nas par cesto zajedno kupujemo poklone za rockase nasih klinaca pa se kupi nesto sto je inace preskupo jednoj osobi i to stvarno bude dobra fora - uvijek bolje kvalitetna igracka s kojom se dijete puno i dugo igra nego 3-4 koje su interesantne 10 minuta...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 29.09.2012. at 23:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •