Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: dijete ne smije biti izbačeno iz razreda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    šta ti sad ovo znači

mislim, kakva je ovo rečenica

ja se slažem, nek se strpe do odmora, šta će se non stop dizati i remetiti nastavu. kažeš tako i bog - NEMA PIŠANJA POD SATOM. osim u slučaju da imaju dijagnozu.

ali, ako im se piša, da ih nećeš pustiti pišati jer će im se možebitno nešto dogoditi pa će tebe netko prozvati...đizs.
    u normalnim školama, djeca idu pišati kad im se piša.
    u normalnim školama djeca padaju, idu na šivanje, lome ruke i noge, razbijaju glavu, hbg djeca su.
    guraju se po stepenicama pa padnu.

koji je prosvjetar završio na sudu radi toga što je pustio dijete pišati? ako mi nađete takav slučaj, pokriti ću se ušima.
    Jučer se sinov razredni kolega upišao na satu jer ga prof. nije pustila van iako je tražio. Peti razred! (Na stranu to što je možda odmor proveo zafrkavajući se...a možda je dijete prehladilo mjehur, nikad ne znaš...). Znam da ta djeca nerado idu na pišanje pod odmorom jer je gužva, a u to vrijeme tamo se skupljaju nasilnici koji maltretiraju ostale (obično veliki male, iako nije pravilo). Tak da nije ni toj djeci lako... Oni koji ometaju nastavu prečesto ometaju i ostale učenike, a po zakonu škola nema baš puno alata da ih sankcionira. Slanje stručnoj službi je uobičajeno i ne previše učinkovito.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer se sinov razredni kolega upišao na satu jer ga prof. nije pustila van iako je tražio. Peti razred! (Na stranu to što je možda odmor proveo zafrkavajući se...a možda je dijete prehladilo mjehur, nikad ne znaš...). Znam da ta djeca nerado idu na pišanje pod odmorom jer je gužva, a u to vrijeme tamo se skupljaju nasilnici koji maltretiraju ostale (obično veliki male, iako nije pravilo). Tak da nije ni toj djeci lako... Oni koji ometaju nastavu prečesto ometaju i ostale učenike, a po zakonu škola nema baš puno alata da ih sankcionira. Slanje stručnoj službi je uobičajeno i ne previše učinkovito.
    Zbog tog pišanja, nažalost, dijete će vjerojatno postati predmetom sprdnje ostaloj djeci.

Osobno, pustim dijete na zahod ako me zatraži (ako se to ne ponavlja na svakom satu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •