Ja cu braniti tu kontrolorke jer je stvarno tesko pogoditi sto ce se prodati a sto kupiti. Evo ja sam kupila neku lutkicu za 6kn (u stvari za 0kn jer je bio treci kartoncic ali kad sam birala nisam uopce kuzila to s kartoncicima) s odrezanim siskama, rascupanom kosom i flomicem nacrtanom ogrlicom (skriveno ispod odjece). Moja je ODUSEVLJENA. Samo s njom se igra vec danima. A ja mirna jer mi je bezveze kupiti neku novu lutkicu kad znam da ce za par dana izgledati upravo kao sto ova izgleda. A kupila sam i nekakav set rasparenih krevetica i jastuka iz igre + princeza (ona mi je bila sporedna) koji su nam taman falili da nase igracke mogu masovno i udobno spavati kao u vrticu. U stvari, kad ovo procitam, mozda najbolje da se prebacim na Jakusevac, cini mi se da mi ukus sve vise naginje tome

Sto se odjece tice, ne kupujem iznoseno (iako mi je ponekad zao lijepih novih majci koje tako brzo imaju flekove od flomica i inog) ali primjetila sam da nesto sto je super (ali krivi broj - gledala sam jedan meni zgodan a povoljan skafander) ostane visiti a neka iznosena demode odjeca nad kojom sam se cudila u medjuvremenu nestane sa stendera.

Od "zabranjenog" - vidjela sam da je netko prodavao zmajic-ruksak, sav izblijedio i iscufan i sa chuba-chubs lizalicom u ruci, mislim da je taj ipak potpadao pod "promotivne igračke/robu/opremu", ali normalno da se ne moze svaka takva sitnica sprijeciti.