U Pothodniku! Dobili su i razne Angry Bird stvarčice, fora su ali nisu baš jako jeftine (za takve gluposti - npr set od 4 bedža 40 kuna)
Mi nemamo bas problem s rodjendanima, ne idemo na puno. Citajuci vas cini mimse da imam najmanje drustveno dijete. Ima 5-6 prijateljica i prijatelja i njima ide na rodjendane i oni dodjumk nama i to je to. Kod nas nije obicaj da u vrticu djeca pozivaju svundjecu iz grupe.
inace volim roditelje pitati sto dijete treba, to funkciomira unkrugunprijatelja ali roditeljimkoje manjepoznam obicnomkazu "nista"![]()
Evo i kišobran za 33 kn i uz to čoksu je super poklon http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28455.htm
Da, tako lijepih, a i korisnih poklona ima za pristojne cifre. Hvala cure, samo naprijed
Kad smo kod kisobrana, u Ikei ima lijepih, velikih, a cjenovno povoljnih kisobrana.
Npr., za curke ima roza sa bijelim tockicama, ili zeleni sa bijelim tockicama... Onak, slatki su, a ogromni (pokriju cijelog skolarca + torbu). Imamo ih par i kvalitetni su.
Pa kad se ide u Ikeu, a dolazi neki rodjendan, moze se i to uzeti u obzir.
U nasoj Ikei nema takvih. Samo sklopivi, mali, dosadni i nesto veci, ok kvalitete, ali jednobojni. Vjerojatno nezanimljivi i dosadni za djecu.![]()
a ti onda otvori topik o rođendanima za odrasle
Kupit cete mi nesto lijepo za nadolazeci rodjendan?![]()
Morala sam na linkove s telefona, ne daju mi s posla na shopping sajtove.![]()
Ali kaj nije limit 50kn?
Dobila cura danas jos jednu pozivnicu, sce strepim kad otvara torbu...
meni su rođandani djece iz obitelji jako važni i uvijek gledam da im kupim nešto lijepo za što vjerujem da će im koristititi i njih razveseliti. Nažalost nemamo puno novaca kojima raspolažemo tako da su se vrijednosti za najmilije svele na oko sto kuna.
Kćer mi ide na dosta rođendana i gledam da to uvijek bude u rangu nekih 50 kn.
Oni su sad u pubertetu i uvijek se nađe nešto zgodno za tu cijenu, od raznih marama, lakova ludih boja za nokte, lijepa bilježnica, olovka...(za cure naravno).
Moja djeca jako vole poklone i svima se jednako vesele.
Sve naj!
Inace, za curice od 8 god. nadalje, pogotovo za male balerine, mogu preporuciti za rodjendanski poklon knjige od Beatrice Masini. Ne znam kakve su cijene njenih knjige u HR, ali ovdje bi bile unutar vaseg budzeta (cijena je cca 7-8 €). Njih E. vrlo rado cita, a i balerine iz njene skole baleta takodjer.![]()
Za decke od 8 godina+ knjigu "Otok s blagom" i neki slatkis, npr. (ne znam kako se krecu cijene tih klasika, ovdje se nadju u tvrdom uvezu u iznosu do 50 Kn).
Za mrvicu vece curice, mislim da bi se obradovale nekom zgodnom nesesercicu u kojemu je Labello, neki od onih malih lakova za nokte, kremica za lice, spangice, mozda i ogledalce, mala cetka za kosu/cesalj i sl. - moze se npr. spojiti i sa kolekcijom higijene i kozmetike u putnoj velicini, toga ima npr. u dm-u.
Za 10+ godina, mozda poklon-bon za dm ili Kozmo, uz cokoladu? Pa si same odaberu sto zele?
Poklon-bon za kino-ulaznice?
Mi sutra urucujemo 20 € za dva grupna poklona frendicama koje slave u nedjelju i slijedecu subotu (na prvom rodjendanu necemo biti jer nas nema, ali to joj je frendica iz razreda i sa baleta i naravno da cemo sudjelovati u poklonu). Pocelo je. :muzika-iz-Twilight-Zone-mrgreen:
Posljednje uređivanje od Elly : 08.10.2012. at 13:13 Razlog: dodala u tekst
Mrzim poklone koji ukljucuju kozmetiku bilo koje vrste. Shvacam da kod nas u selu ljudi bas i nemaju sto kupiti, al Axe komplet za djecaka od 12-13 mi je bljak.
da, da i ja znam raditi to što si navela, recimo češljeve i četke za kosu perem s tim
planet obuce ima za cure i decke kisobrane oko 30 kn.
moja kisobrane koristi ko stap pa uvijek pukne nakon nekog vremena, brijem da je to vecini djece fora, pa za jesenje dane, kisobrana nikad na odmet
i UCB je imao snizenje na torbe i ruksake pa sam jucer kupila veliki divan ruksak za 70kn.
Posljednje uređivanje od leonisa : 11.10.2012. at 15:52
Što se tiče kišobrana, moj se, koji priznaje jedino igračke, oduševio kišobranom na Gormite kojeg je jednom dobio i još ga uvijek nosi.
A što se tiče ruksaka, tu ne bih riskirala, jer sam nazočila jednom uručivanju ruksaka na koje je dijete reagiralo ovako: Šta si mi donila ovo s.anje?!
(Ona koja ga je donijela se nije ovako slatko smijala.)
Hm, pa pretpostavljam da ruksak nije bio problem, vec... tko zna sto. Dijete je isto moglo reagirati na neku nezeljenu igracku, majicu, sto god. Nije valjda da je cijepljeno bas protiv ruksaka.
Meni kisobran nije neki poklon, imamo 2, sta ce nam vise.
Ruksak, ajde, moze proci. Spangice i sl. smo dobivali, ali nismo koristili, jer moja cura to ne nosi.
uvijek ce biti "nije neki poklon".
moja je nadobivala u ovih 6 rodjendana puzzla i legica, a ne voli ni jedno.
Meni je kišobran odličan poklon - često ih gubim, neki se potrgaju. Naravno, podrazumijeva se da je fora
ima super enciklopedija za djecu od Zagrebacke stvarnosti, na snizenju je ovih dana..
'moja prva enciklopedija' i namjenjena je djeci prvih razreda OS. ja ju citam svome 4,5gosianjaku. ono sto je njemu interesantno ik stvarno mu se svidja! Mislim da je sada na snizenju 89kn, a inace je 130kn. u svakom slucaju, preporucam!![]()
Ako netko traži igraonicu, slučajno naletjeh;
http://www.ponudadana.hr/Rodjendan_u...523_1?pde2_v=d
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.10.2012. at 21:42
tak je i moj klinac odneso ji par jabuka na ročkas klincu, ali je drugi slično komentirao. Ja samo velim da djeca nisu onakva kakva smo mi bili dok smo bili mali.
ma gdje su vremena kad dobiješ čoksu "samo ti" ILI "volim te" a srce ti ko kuća
ide mi nas živce što je nestalo i skromnosti i neke umjerenosti
nisam nikakav asket al ovo je p r e v i š e
danas imamo dva rođendana od kojih jedno žensko dijete mrzi sve curičasto, a drugo koje ne voli ništa djetinjasto
a pozivnice dobili jučer pa sad ja smisli u dvas i po sata prikladne poklone...![]()
Potpisujem flopice.
Temu sam pročitala u dahu, ima zanimljivih ideja i razmišljanja. Svoju djecu još nemam, al imam sekinu i djecu svojih prijateljica. Na sekinoj dejci ni ne štedim niti pokušavam, a i kad pokušam da se urazumim (budući da pretjerujem često) loše mi ide. Jednostavno šta god odlučim unaprijed da ću kupiti, uvijek to bude još nešto, pa sitnica sitnica. Nemam mjere kad su moje miljenice u pitanju.
A o rođendanima djece mojih prijateljica dalo bi se memoare napisati, od mama kojima da doneseš poklon bon od 1.000 kn ne bi bile zadovoljne, pa do mama koje te pozivaju na rođendan svog djeteta jer si im netko bitan u životu. Kako bilo, tome ne treba pridodavati posebnu pažnju kad se taj netko već prema tebi tako ponaša.
ako pitas roditelja uvijek ce reci: bilo sta, samo ne igracku![]()
i moji će u večini slučajeva isto reći legić
to jer si ti oces legice
meni je igracaka preko glave i uvijek sam za knjigu, odjecu, pribor za crtanje, blablabla.
to i onako moram kupiti pa mi ovo dobro dodje. igracke ne moram![]()
no dok je bila mladja, samo su je igracke odusevljavale. srecom, sad ju i pribor za crtanje, knjige, torbice, nakit...i tako to.
ne mora bit to skupi neki legić, čak i prosječna knjiga često je skuplja od legića koji su moji dobivali i bili sretni.