Uh, draga moja Sirius, gotovo identične informacije sam uspjela prikupiti kopajući po internetu i u razgovoru s kardiokirurgom koji je operirao moga dečkića...nikakve lijekove nisam uzimala, vjerujem da se nije radilo o nekoj infekciji (iako to ne mogu tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, ali pregled i nalazi kod ginekologa su uvijek bili uredni, osim što sam povremeno morala primjenjivati terapiju vaginaletama prije trudnoće i dva puta u toku trudnoće...ali barem mislim da to ne bi trebao biti razlog, jer pojačani isjetci kod žena su vrlo česti?!)...i tako metodom eliminacije, uvijek završim na ovim "vanjskim utjecajima" za koje nitko živ ne zna koji bi to mogli biti...da li je krivo moje radno mjesto (inače, radim u casinu, a poznato da je aparati zrače), odlazak u solarij 2 puta u periodu dok nisam znala da sam trudna, koja čašica alkohola na rođendanu moje prijateljice isto u vrijeme kad nisam znala za trudnoću ili ipak nešto deseto...jer, iskreno, mislim da nisam jedina kojoj su se takve "stvari" omakle u ranoj trudnoći...iščekivajući mengu, a ipak večina rodi zdravu i normalnu djecu...
Nikako ovim ne želim skinuti krivicu sa sebe (i ne bih podnijela da znam da sam nekim svojim neodgovornim ponašanjem uzrokovala to što se dogodilo), unatoč tome što sam svoj život promijenila gotovo iz temelja onog trenutka kad sam vidjela + na testu....
Tako da se uvijek nekako vratim "na početak" i jedino "logično" opravdanje na kraju ostane ono..."Božja volja"
Drage moje Sirius i RING, hvala vam od srca na ovim vašim odgovorima, vjerujem da me razumijete jer ste i same proživjele sličnu tragediju...utješno je jedino na kraju baš to što je statistika na "našoj strani"...i vjera da se nešto slično neće ponoviti...
Što se tiče fetalne ehokardiografije, iako su nam liječnici preporučili da je napravim u sljedećoj trudnoći...nisam još donijela konačnu odluku po pitanju toga...možda zato što ne znam konkretne razloge "za" i "protiv" toga...odnosno, sigurno mi sam nalaz ne bi promijenio rezultat i krajnji ishod...a nekako, VJERUJEM svomda će se pobrinuti da sljedeći put sve bude u redu...
Ljubim vas...![]()

da će se pobrinuti da sljedeći put sve bude u redu...
Odgovori s citatom