Results 1 to 29 of 29

Thread: Helicobacter pylori-moram li prestati dojiti da bih počela s terapijom?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Beti3's Avatar

Nikakva dijeta ni homeopatija ni nekonvencionala neće izliječiti Helicobacter. A dok to ne izliječiš nema smisla ništa drugo. Koliko sam vidjela u prvom postu Laura, tebi je Helicobacter pozitivan. Nije to dijagnoza za igrati se. I nemoj slučajno nešto iz svojih usta u bebina. Za svaki slučaj.

Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    Nikakva dijeta ni homeopatija ni nekonvencionala neće izliječiti Helicobacter. A dok to ne izliječiš nema smisla ništa drugo. Koliko sam vidjela u prvom postu Laura, tebi je Helicobacter pozitivan. Nije to dijagnoza za igrati se. I nemoj slučajno nešto iz svojih usta u bebina. Za svaki slučaj.
    Mislim da si u krivu pa želim pridodati naše iskustvo. Moje je dijete imalo Helicobacter. Dijagnosticiran biorezonacom, dokazan u laboratoriju krvnom pretragom, izliječen biorezonancom, bez terapije lijekovima (nakon svega je bio i na gastroskopiji, dr. nije vidjela ništa na pretrazi, tj. napisala je da nema Helicobactera.). Prije terapije je dugo imao užasne probleme s bolovima i povraćanjem, nitko nije dijagnosticirao od čega, na biorezonanci smo saznali, rekli pedijatrici i složili se da ćemo probati liječiti bez lijekova, jer je bio toliko slab da je trebalo izbjegavati agresivne lijekove. Sve je dobro prošlo i bez njih.